Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Venstresiden tyr til hitling fra klar himmler når DE blir provoserte.

Håndbok i hvordan forbli en ekte nordmann i en verden av ISLAM

Ikke skyt oss, vi er bare en ringe budbringer.

HELT TEXACO: Ellevilt under Hans Lysglimt Seminaret i Stenspark, Oslo, nylig der folk troppet opp for å høre hvordan verden skal bli et bedre sted å bo for OSS NORDMENN. Vi gjengir i dag hovedpunktene fra. Foto: Tilfeldig forbipassernde.
HELT TEXACO: Ellevilt under Hans Lysglimt Seminaret i Stenspark, Oslo, nylig der folk troppet opp for å høre hvordan verden skal bli et bedre sted å bo for OSS NORDMENN. Vi gjengir i dag hovedpunktene fra. Foto: Tilfeldig forbipassernde. Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De Gamle Grinebitere og Syrinduft Laug (DGGOSDL) melder at den årlige grillaften av norske svin i Stensparken – med påfølgende stille anders og lengde – er avlyst grunnet stormøtet i Øvre Fagerborg & Hans Lysglimt Seminaret (ØF & HLS) om hvordan gjenreise norsk kultur og historie ved å stenge grensene, forby omskjæring av guttebarn og forby islam i det offentlige rom. Bakgrunnen for seminaret er partilederen for Alliansens kronikk i samfunnsfiendeavisa Dagbladet. Sistnevnte publikasjon er under dansk herredømme – med andre ord et kroneksempel på at grensene burde vært stengt i juni 1814. #noreg i blått og kvitt (rødt ikkje)

Vi gjengir her kjøreplanen for dette framtidsrettede seminaret tuftet på at alt var mye bedre før krigen, og vi opplyser om at vaktholdet under stormøtet blir besørget av Odins Velbrukte Lotter. I pausen, som strekker seg i tidsrommet 19.40 til 19.45, kurses det i hvordan virkeligheten er alternativ høyre. Avsatt professor i kontrafaktisk historie og Nei til frijazz, Hans Nattsvart Johnsen, vil lese fra håndboka «Mitt liv som Fenrisulven i en samtid preget av info wars og en himmler full av stjerner» (VARGTASS Forlag), samtidig som det vises lysbilder fra en verden som er svart-hvitt. #rømmegrøt.

Videre kveldsinnhold: Ti punkter om hvordan venstresiden alltid tyr til trikset hitling, og det blir også anledning til å stille spørsmål hvis de er frie og sanndruelige (hans ord). Det åpnes for allsang over grensen (hvis den ikke allerede er stengt). Aktivitetsansvarlig for barna varter opp med 110 m burka (sydd av potetsekker), mens den norske kulturbæreren, Fiskedam, selvsagt er på programmet. Her vil vinneren få utdelt en innlandsmusling. Cateringen besørges av surdeigsmester HR.no som består av Bols Eggelikør og norsk kildevann tappet av norske tapere fylt på norske flasker laget av norske glassblåsere og kjørt ut av norske sjåfører i utenlandske biler! Maten blir ikke tøv som tapas, sushi, pizza eller taco, men norske kjøttkaker med norsk surkål og norske poteter som dessverre nedstammer fra Bolivia. Vel møtt, under en blondere sommerhimmel. #lystgass.

Hele Norges coronakart