Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Handikappede Nick skremte «The Walking Dead»-stjerna

Ble fløyet til Tokyo for å kle seg ut som en zombie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Zombie-serien «The Walking Dead» har gjort stor suksess verden over de siste årene, og millioner av fans kan om få uker benke seg foran skjermen for splitter nye espisoder.

Amerikanske Nick Santonastasso (17) fra New Jersey er en av seriens mange fans, men i motsetning til de fleste har Santonastasso fått muligheten til å både rundlure en av skuespillerne og få en full zombie-makeover av seriens leder for spesialeffekter.

• Se hvordan Santonastasso blir forvandlet til en zombie, samt Norman Reedus' reaksjon på spøken i videoen øverst i saken.

Skjult kamera Santonastasso ble født med Hanhard Syndromet, og mangler begge beina og én arm. Han har blitt internett-kjendis gjennom sine skjult kamera-snutter på videodelingstjenesten Vine, hvor han bruker handikappet sitt til å skremme tilfeldige medborgere utkledd som en zombie.

SPØKEFUGL: Nick Santonastasso (17) bruker handikappet sitt til å skremme folk. Her sitter han sammen med hovedrolleinnehavere Norman Reedus og Andrew Lincoln etter å ha skremt Reedus i fult zombie-kostyme. Foto: © FOX International Channels. 2014
SPØKEFUGL: Nick Santonastasso (17) bruker handikappet sitt til å skremme folk. Her sitter han sammen med hovedrolleinnehavere Norman Reedus og Andrew Lincoln etter å ha skremt Reedus i fult zombie-kostyme. Foto: © FOX International Channels. 2014 Vis mer

Nå har 17-åringen fått enda større oppmerksomhet for sine elleville stunts etter at han nylig ble fløyet til Tokyo av seriens produksjonsselskap for å skremme Norman Reedus, som spiller Daryl Dixon i «The Walking Dead». Videoen er en del av promoteringen for de nye episodene av sesong fire som har premiere den 9. februar.

I Tokyo møter Santonastasso seriens leder for spesialeffekter, Greg Nicotero, som ved hjelp av blodig sminke, falske tenner og et fillete kostyme gjør den unge spøkefuglen om til en blodtørstig zombie.

Frykter juling Hovedrolleinnehaver Andrew Lincoln, som spiller Rick Grimes i serien, er med på spøken, og kan fortelle 17-åringen at «Norman kommer til å gi oss juling».

I naborommet sitter en intetanende Reedus og gjør seg klar for det han tror skal være en kort innspilling av et promoklipp for de kommende episodene. Det han ikke vet er at «zombie-Nick» lurer i kulissene for å gi ham en fryktinngytende overraskelse.

FORVANDLING: Har blir Santonastasso gjort om til en zombie av seriens leder for spesialeffekter, Greg Nicotero, før han skal lure Norman Reedus. Foto: © FOX International Channels. 2014
FORVANDLING: Har blir Santonastasso gjort om til en zombie av seriens leder for spesialeffekter, Greg Nicotero, før han skal lure Norman Reedus. Foto: © FOX International Channels. 2014 Vis mer

De nye epiosdene av «The Walking Dead» kan sees på FOX Norge, på mandager fra 10. februar klokka 03:30 og 21:55.

Hele Norges coronakart