Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hank Moody har sjekket opp sin siste dame

Kvinnebedåreren må takke for seg.

 KANSELLERES:  Til tross for suksess på amerikanske tv-skjermer blir det ingen flere sesonger av Californication. Her er karakteren Hank Moody med eks-kjæresten i serien, Karen. Foto: Stella Pictures
KANSELLERES: Til tross for suksess på amerikanske tv-skjermer blir det ingen flere sesonger av Californication. Her er karakteren Hank Moody med eks-kjæresten i serien, Karen. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Tv-serien Californication har vært en av tv-kanalen Showtime's mest populære serier, og er blant programmene som har gått lengst på kanalen.

Den sjette sesongen var den mest sette av serien noensinne, men likevel bekrefter Showtime at serien nå takker for seg.

Sesong syv, som har oppstart til våren, vil bli den siste, skriver nettstedet Deadline.

-Original serie - Den unike blandingen av lyrisk stil og umåtelighet har gjort Californication til en av våre mest innovative og originale serier, sier sjefen i Showtime, David Nevins, i en pressemelding og fortsetter:

- Vi kommer alltid til å stå i gjeld til Tom Kapinos for å ha ledet det kreative ved denne uforglemmelige komedien, og til David Duchony for å ha fått oss til å heie på en kompromissløs hedonist som Hank Moody.

Kapinos er produsent og skaper av serien og skuespilleren David Duchovny har spilt hovedrollen som den trøblete kvinnebedåreren Hank Moody fra starten.

Det er ikke oppgitt noen grunn for at kanalen nå kansellerer programmet etter syvende sesong. I Norge har serien blitt sendt på TV2 Zebra.

Prisbelønt og omdiskutert Serien har fått fem Emmy-nominasjoner og Duchovny har vunnet en Golden Globe for sin rolle.

Serien har forøvrig også vært omdiskutert, spesielt på grunn av sitt erotiske innhold.

Hovedkarakteren Hank Moody er en trøblete forfatter, som er litt for glad i alkohol og uforpliktende sex med yngre damer. I serien har hans utsvevende liv og hans forhold til eks-kjæresten Karen og deres felles datter preget handlingen.

Kommer du til å savne Hank Moody?
 Ja!
 Nei!
 Har ikke sett serien.