Hanne Krogh

Hanne Krogh om sin personlige tro og vennskapet med Snåsamannen

- Jeg havnet i et multireligiøst miljø i Los Angeles.

JULEARTIST: Hanne Krogh er å se i «Reisen til julestjernen» på NRK hver juleaften, men da er hun selv ofte utslitt etter en lang turné i kirker over hele landet. Foto: Thomas Rasmus Skaug
JULEARTIST: Hanne Krogh er å se i «Reisen til julestjernen» på NRK hver juleaften, men da er hun selv ofte utslitt etter en lang turné i kirker over hele landet. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Mange av mine venner og kolleger, sier hvordan orker du å finne på nye ting hele tiden? Kan du ikke bare gjøre det du vet fungerer? Men det er prosessen fra idé til virkeliggjørelse som er gøy. Man holder seg ung med entusiasme, undring og å tenke nye tanker, sier Hanne Krogh (61) og smiler under den tjukke, lyse manken.

I år er det 30. året Hanne Krogh drar på juleturné, men hvert år endrer hun litt på konseptet. I år synger hun med tenoren Thomas Ruud og gospelstjerna Tata Vega, og hver konsertkveld har de med et nytt lokalt kor ulike steder i landet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer