Hanne Krogh

Hanne Krogh om sin personlige tro og vennskapet med Snåsamannen

- Jeg havnet i et multireligiøst miljø i Los Angeles.

JULEARTIST: Hanne Krogh er å se i «Reisen til julestjernen» på NRK hver juleaften, men da er hun selv ofte utslitt etter en lang turné i kirker over hele landet. Foto: Thomas Rasmus Skaug
JULEARTIST: Hanne Krogh er å se i «Reisen til julestjernen» på NRK hver juleaften, men da er hun selv ofte utslitt etter en lang turné i kirker over hele landet. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Mange av mine venner og kolleger, sier hvordan orker du å finne på nye ting hele tiden? Kan du ikke bare gjøre det du vet fungerer? Men det er prosessen fra idé til virkeliggjørelse som er gøy. Man holder seg ung med entusiasme, undring og å tenke nye tanker, sier Hanne Krogh (61) og smiler under den tjukke, lyse manken.

I år er det 30. året Hanne Krogh drar på juleturné, men hvert år endrer hun litt på konseptet. I år synger hun med tenoren Thomas Ruud og gospelstjerna Tata Vega, og hver konsertkveld har de med et nytt lokalt kor ulike steder i landet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer