JULEARTIST: Hanne Krogh er å se i «Reisen til julestjernen» på NRK hver juleaften, men da er hun selv ofte utslitt etter en lang turné i kirker over hele landet. Foto: Thomas Rasmus Skaug
JULEARTIST: Hanne Krogh er å se i «Reisen til julestjernen» på NRK hver juleaften, men da er hun selv ofte utslitt etter en lang turné i kirker over hele landet. Foto: Thomas Rasmus SkaugVis mer

Hanne Krogh om sin personlige tro og vennskapet med Snåsamannen

- Jeg havnet i et multireligiøst miljø i Los Angeles.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Mange av mine venner og kolleger, sier hvordan orker du å finne på nye ting hele tiden? Kan du ikke bare gjøre det du vet fungerer? Men det er prosessen fra idé til virkeliggjørelse som er gøy. Man holder seg ung med entusiasme, undring og å tenke nye tanker, sier Hanne Krogh (61) og smiler under den tjukke, lyse manken.

Hanne Krogh Sundbø Født 24. januar 1956 i Oslo.Sanger og tekstforfatter oppvokst i Haugesund.Gift og har to barn.Platedebuterte som 14-åring i 1970 med singlen Lukk opp min dør.Spilte Sonja i klassikeren Reisen til Julestjernen fra 1976.Spilte Sonja i klassikeren Reisen til Julestjernen fra 1976.I 1984 dannet hun og Elisabeth Andreassen duoen Bobbysocks. De vant Eurovision Song Contest i 1985.Er aktuell med juleturné over hele landet.

I år er det 30. året Hanne Krogh drar på juleturné, men hvert år endrer hun litt på konseptet. I år synger hun med tenoren Thomas Ruud og gospelstjerna Tata Vega, og hver konsertkveld har de med et nytt lokalt kor ulike steder i landet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn