Hanne og Vibeke går nye veier

Har funnet tonen i studio.

SANGSTJERNER: Hanne Sørvaag (til v.) og Vibeke Skofterud på Hannes hjemmearene. - Jeg var utenfor min egen komfortsone, innrømmer Vibeke. Foto: Instagram/privat
SANGSTJERNER: Hanne Sørvaag (til v.) og Vibeke Skofterud på Hannes hjemmearene. - Jeg var utenfor min egen komfortsone, innrømmer Vibeke. Foto: Instagram/privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Artist og låtskriver Hanne Sørvaag og idrettskvinnen Vibeke Skofterud traff hverandre for første gang tidligere i år og er blitt bestevenninner.

- I dag var vi i studio for første gang, forteller Hanne Sørvaag.

Parkerte Hanne Idrettsstjerna Vibeke Skofterud kan mer enn å stå på ski. Hanne Sørvaag ble virkelig overrasket da de to møttes i musikkstudio i dag og sang inn låta «Gi alt og litt til».

Det endte med at hun overtok - jeg bare korer litt, sier Sørvaag, som ble «parkert».

Hanne Sørvaag har samarbeidet med en rekke artister og sangere, og forteller at hennes gode venninne er bedre enn mange profesjonelle sangere.

Utenfor komfortsonen - Dette var en morsom dag. Hanne er en dritbra coach - derfor gikk det så bra, sier Skofterud til Dagbladet.

Hun innrømmer at syngingen gikk bra - langt bedre enn hun trodde.

- Men jeg var langt utenfor min egen komfortsone. Jeg var nervøs på en helt annen måte, sier Skofterud.

- Der tok jeg feil - Jeg var klar til å synge hele låta selv, dersom ikke Vibeke traff tonene og klarte dette. Men der tok jeg feil. Hun overtok og jeg havnet i skyggen - og jeg endte bare med å kore litt i refrenget, sier Sørvaag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer