Hanne Sørvaag snakker ut om ryktene

Lar seg fortsatt påvirke.

FLYTTER TIL NASHVILLE: Artist Hanne Sørvaag forklarer at hun er inne i en svært god periode. Til neste år flytter hun til USA. Foto: BJØRN LANGSEM
FLYTTER TIL NASHVILLE: Artist Hanne Sørvaag forklarer at hun er inne i en svært god periode. Til neste år flytter hun til USA. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Musiker Hanne Sørvaag er bare 34 år. Den store suksessen som låtskriver og artist har hun bygget på egne erfaringer og knallhard jobbing. Hun har vært i «gamet» lenge. Lenge nok til å forstå at når hun nå gir ut sin neste singel, så vil det ikke komme en påfølgende plate. 

- Det er viktigere å kjøre låt for låt, slik bransjen er nå. Med denne låta har jeg siktet meg inn mot en skikkelig sommerhit. En låt som folk kan danse til på byen. Samtidig ville jeg gjøre en dokumentar-aktig musikkvideo, noe jeg synes funket veldig fint, sier Sørvaag til Dagbladet. 

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer