Hans nye krimhelt er langt mer macho enn den forrige

Men Robert Wilson risikerer å falle for sitt eget talent.

NY HELT: Robert Wilson er en av vår tids mest suksessrike krimforfattere, ikke minst takket være bøkene om Javier Falcón. Nå har han lagt Falcón på hylla og funnet opp en ny helt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
NY HELT: Robert Wilson er en av vår tids mest suksessrike krimforfattere, ikke minst takket være bøkene om Javier Falcón. Nå har han lagt Falcón på hylla og funnet opp en ny helt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les intervju med Robert Wilson her.

ANMELDELSE:  Britiske Robert Wilson er en av vår tids mest suksessrike krimforfattere, ikke minst takket være bøkene om politietterforsker Javier Falcón i Sevilla.

Etter fire romaner med den melankolske spanjolen i hovedrollen har Wilson funnet opp en ny helt.  

Charles Boxer

Charles Boxer er en tidligere soldat og politietterforsker som har gjort karriere som frilans kidnappingskonsulent med hele verden som virkeområde og styrtrike mennesker som klienter.

Som Falcón er han en ensom mann som plages av et uavklart forhold til sin fraværende far. Men der stopper også de fleste likhetene.

Boxer har tilholdssted i London. Han blir kontaktet av en av indias rikeste menn, mangemilliardæren Francisco D´Cruz. Hans unge datter Alyshia har blitt kidnappet av ukjente gjerningsmenn, som verken ser ut til å ha dårlig tid eller særlig interesse for D´Cruz gigantiske formue. Boxers får i oppgave å befri Alyshia, men først må han finne ut hva de mystiske kidnapperne egentlig vil.  

Myldrende

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer