Du leser nå Dagbladet Pluss

Hans nye thriller handler om en av vår tids mest betente politiske konflikter

Spennende, men ujevn andrebok fra Olav W. Rokseth.

THRILLER NUMMER TO:  Olav W. Rokseths andre thriller handler om norske spesialsoldater i Afghanistan. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
THRILLER NUMMER TO: Olav W. Rokseths andre thriller handler om norske spesialsoldater i Afghanistan. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADETVis mer

ANMELDELSE: Olav W. Rokseth debuterte med «Et spørsmål om beskyttelse» i 2011. Han viste seg som en forfatter akslet for thrillersjangeren. Han klarte å meisle en tempofylt og spennende historie ut av en komplisert politisk konflikt. Det gjør han også i bok nummer to.

«Broren» har riktignok andre hovedpersoner og utspiller seg et annet sted. Men også denne gangen er det en av vår tids mest betente politiske konflikter som danner utgangspunkt for fortellingen.  

Bror mot Bror

Jonas og Alex er spesialsoldater i det norske forsvaret, og begge har tjenestegjort i Afghanistan. Nå har Alex, yngstebroren, forsvunnet der nede, og Jonas bestemmer seg for å finne ham. Vi får vite at de to brødrene har et nært, men ikke uanstrengt forhold. Vi får også vite at Alex alltid har følt seg annerledes. Med hemmelig bistand fra det norske forsvaret drar Jonas inn i Talibankontrollerte områder sammen med en lokal tolk. Alex har en sønn hjemme i Norge, og sønnen har fått leukemi. Bare beinmargstransplantasjon fra faren kan redde ham.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.