Hans Olav Lahlum fikk hatmeldinger

Hans Olav Lahlum tar oppgjør med nettrollene

Hetset etter fredagens «Nytt på nytt»-opptreden.

KJENT:  Hans Olav Lahlum er et kjent fjes for de fleste. Da han gjestet «Nytt på nytt» forrige fredag, fikk han mindre hyggelige meldinger på telefonen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
KJENT:  Hans Olav Lahlum er et kjent fjes for de fleste. Da han gjestet «Nytt på nytt» forrige fredag, fikk han mindre hyggelige meldinger på telefonen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag kveld gjestet forfatter Hans Olav Lahlum humorprogrammet «Nytt på nytt».

Det var det ikke alle som satte like stor pris på. Mens programmet fortsatt var på lufta, tikket det inn meldinger på krimforfatterens mobiltelefon.

«Hei! Fint om du kan holde deg unna TV'n min! Fredagskvelden skal vi ha det trivelig!» skal det ha stått i en av meldingen. Det skriver Lahlum på sin Facebook-profil, der han tar et oppgjør med nettrollene.

–Trist at noen der ute fikk sin fredagskveld ødelagt av meg – men sant at jeg (i likhet med alle andre Nytt på nytt-gjester) umulig kan gjøre alle seerne fornøyde samtidig, skriver Lahlum.

Forum på nett

I innlegget understreker Lahlum at han som offentlig person har måttet lære seg å gå videre med de konstruktive tilbakemeldingene, uten å la seg trykke ned av de hatefulle.

Det var ikke bare på SMS folk hadde skrevet hva de mente om Lahlums opptreden i programmet. Sammen med innlegget poster Lahlum en lenke til det debattforum på nett, der hans person diskuteres.

Flere skriver at de synes at Lahlum er irriterende å se på TV. Men det er også mange som skriver at de syns forfatteren gjør en god figur på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer