Hans Olav Thyvold

Han er sin egen verste fiende, har gått på fylla med Harald (han Harald, ja) og sluppet nakne menn på Shell-dama, blir det sagt om Hans Olav Thyvold. Nå skal jaggu dette mennesket underholde deg på fredagskveldene også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Du er advart, både mot videre lesing og i forhold til hvilken tv-kanal du velger vekk i morgen kveld. Stopper du her, går du garantert glipp av noe. Ja, for det noe pirrende og lekent med denne guttungen som er plassert i en altfor stor kropp. Greit, bruktbil kjøper jeg aldri av ham, men å la meg underholde og kanskje berike: Ja takk.

Klokka er elleve, og vi sitter i kafeen Etoile på toppen av Grand Hotell. Møtet begynner med kaffe og biff tartar.

- Jeg spiser aldri frokost. Satt på do og leste - jeg elsker å bla i populærvitenskapelige magasiner på dass - at frokost ikke er sunt. Sånne artikler elsker jeg. Halleluja, sier Thyvold høyt og tenner en røyk. Langt ifra dagens første. En halv time ut i intervjuet kommer serveringsdamen og ber Thyvold respektere røykeforbudet. Ved siden av sitter en gråhåret 1925-modell og hoster.

Thyvold ser ut som en bølle, og er det til en viss grad. Men han ville aldri bevisst røykskade gamle damer.

- Unnskyld, sier han.

THYVOLD HAR PROBLEMER

med å passe tida, men det er fordi det koker oppi hue på'n. Da Harald Heide-Steen møtte opp i P4-studioet minutter før sending, var Thyvold ikke å se. En svett sjef ringer ham på mobil, og en fornøyd Thyvold svarer i andre enden. I London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer