Hans-Petter Jacobsen

Hvis han hadde blitt prest, hadde han spist alle oblatene, skylt ned med konjakk, og tatt seg en kubansk sigar i sak-ristiet. Hans-Petter Jacobsen nyter livet, og liker best å sitte stille mange timer i strekk, i nedsnødde campingvogner eller på danske kroer, men aller helst i setet til en stillegående Jaguar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han drikker te med honning, og ser ut som om han har nytt et godt måltid mat før. Gjennom NRK-kantina beveger han seg rolig og bedagelig, hilser vennlig på dem han kjenner. Det er slike ting som burde få varsellampene til å blinke. Man burde skjønt det allerede da: Mannen er en livsnyter. Han går ikke lange turer i skog og mark. Faktisk er det slik at han på de årlige turene sine til Danmark, sammen med bestevennen Bjørn Eidsvåg, har latt det gå sport i ikke å bevege seg fra matbordet. Åtte timers lunsjer etterfølges av fem timers middager. Hvis medbrakte venner forsøker å dra dem med ut for å se severdigheter, fører det til misbilligende blikk fra matbordet.

STEMMEN HANS ER KJENT FRA RADIOPROGRAMMER SOM «NORGESGLASSET» og Nitimen. Man kan trygt si at det han lager er poser med blanda drops, smått og stort fra hele landet blandes i ofte rare kombinasjoner. Det mest ekstreme var nok programmet «Kveldskjør» som ble sendt fra en nedsnødd campingvogn, og hvor alt fra spyposesamlere til jukeboksfanatikere fikk blottlagt sine hobbyer. I «Myggfritt» i sommer er det også fri flyt av innfall og musikalske innslag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer