- Hans-Tore Bjerkaas?!?

Dagbladets utsendte hadde problemer med å skille NRK-sjefene fra hverandre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) - Hvem er Thor Gjermund Eriksen? - Jeg er en Oslo-gutt fra Groruddalen. Tobarnsfar. Opptatt av alt som foregår rundt meg. Og en medieleder - jeg har enn sånn jævla hang til å få jobber hvor pryl er en vesentlig del av lønna.

- Hvordan er medievanene til en kringkastingssjef? - Jeg ser ikke så mye på tv, mest nyheter. Og «Halvbroren» og «Borgen». På radio blir det P2 og P3 i bilen; Østlandssendinga om morgenen. I postkassa får jeg Aftenposten, DN og Finansavisen. Også leser jeg VG og Dagbladet hver dag.

- I sin helhet? - Nei, ofte leser jeg en avis på en til to minutter. Dessuten er jeg en tung nettbruker — av nrk.no, db.no, vg.no. Også ser jeg fotball på TV2 Sumo. Jeg er i det hele tatt en som bruker mye medier. Når jeg ikke jobber, sier Gjermund Eriksen.

- Er det ikke overveldende å bli sjef for Norges største mediehus? - Jo. Jeg har våkna om natta og lurt på hva jeg driver med noen ganger. Det er en helt annen eksponering av egen person i denne jobben.

Etikkstorm - NRK har vært i hardt vær for etikken i det siste. De siste årene er det dét mediet med klart flest domfellelser i PFU. Kan du gi et tallfestet nivå på hvor NRK bør ligge? - Nei. Antallet må være så lavt som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer