Hans-Wilhelm Steinfeld går til PR-bransjen

Slutter i NRK, begynner i Corporate Communications.

TIDEN ER INNE: NRK-veteran Hans-Wilhelm Steinfeld bytter beite - og går til PR-bransjen. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
TIDEN ER INNE: NRK-veteran Hans-Wilhelm Steinfeld bytter beite - og går til PR-bransjen. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NRKs mangeårige utenriksmedarbeider og Russland-korrespondent Hans-Wilhelm Steinfeld gjør som sine tidligere kolleger Einar Lunde og Geir Helljesen - han går til PR-bransjen. Steinfeld har levert reportasjer og kommentarer på sitt karakteristiske vis gjennom totalt fire opphold i Moskva, men har nå funnet ut at tiden er inne for å skifte beite.

Det får Dagbladet bekreftet av NRK-kilder mandag ettermiddag. Steinfeld går til selskapet Corporate Communications - som ledes av tidligere NRK-profil Tom Berntzen.

Stolt PR-sjef - Hans-Wilhelm er en meget dyktig journalist og kommunikator. Han er meget kunnskapsrik. Jeg kjenner ham godt fra før, og han har kvalifikasjoner som vi gjerne vil benytte oss av, sier Tom Berntzen - «managing partner» i Corporate Communications - til Dagbladet.

- Det gjelder både hans kunnskap om Russland, nordområdene, Øst-Europa og Balkan, som både nåværende og fremtidige kunder hos oss setter pris på. Han er også en glimrende foredragsholder og kan mye om mediene. Han er i det hele tatt en ener i norsk journalistikk og kommunikasjonsbransje, og vi er utrolig glad og stolt over at han har valgt oss, sier Berntzen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer