«Hansel and Gretel»-oppfølger kommer i 2016

Men Tommy Wirkola vet ikke om han får regissere den selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): 1,3 milliarder kroner. Det er det smått vanvittige beløpet Tommy Wirkolas «Hansel and Gretel: Witch Hunters» har spilt inn siden utgivelsen januar i fjor.

Ikke minst har filmen tjent inn gode summer utenfor USA — blant annet toppet den i Russland foran Quentin Tarantinos «Django Unchained» da filmene ble gitt ut samtidig der.

I fjor ble det kjent at Paramount ønsket seg en oppfølger, og nå tyder alt på at prosjektet er på skinner. Men det er foreløpig usikkert om Wirkola skal regissere.

Wirkola: Alt må klaffe Det var under bransjearrangementet CineEurope i Barcelona i går at Paramounts representant Edward Ryan fortalte at de nå har fastsatt at oppfølgeren skal komme i 2016, melder The Hollywood Reporter.

Wirkola hadde ferdigskrevet manusutkastet for en god stund siden, og Paramount er åpenbart så tilfredse med arbeidet at de nå tør å love at prosjektet faktisk blir noe av.

- Jeg så at den offentliggjøringen kom nå, men vi har ikke spikret noen avtale, booket innspillingstider eller noe sånt. Men jeg er glad for at de tydeligvis er fornøyde med manuset, sier Wirkola til Filter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer