Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hanson roser Marit og Marion

WASHINGTON D.C. (Dagbladet): - Vi er imponert over M2M. De er så gode live, og de jobber så hardt. Flotte jenter, sier de tre Hanson-brødrene Taylor (17), Isaac (19) og Zac (15) et par timer før konserten deres åpner med M2M som oppvarmingsband.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre brødrene fra Tulsa i Oklahoma med danske aner, tok jerngrep om verdens tenåringshjerter for tre år siden med låten «Mmmbop» og cd-en «Middle of Nowhere».

Den mer rocka oppfølgeren, «This Time Around», har ikke slått like godt an, men det bekymrer ikke de unge guttene.

De har holdt på med sin musikk i ti år, og har opparbeidet en hylende fanhorde av fjortiser hvor enn de går.

Vi står på taket av Warner Theatre i Washington, hvor M2M starter turneen sin med Hanson. Jentehylene når opp til gutta, som vinker ned til de dåneferdige. Gutta har vært på veien siden januar og er rutinerte vinkere.

- Hyl og skrik er bare moro. Fans gir oss energi. De svarer oss når vi står på scenen og gjør hele showet til en opptur for oss, sier Isaac.

- Dere er ikke redde for at alle jentene skal bli sjalu på Marit og Marion og gjøre livet surt for dem på turneen?

- Fansen vår liker musikk. Derfor er vi sikre på at de vil like M2M. Marit og Marion lager sin egen musikk og er seriøse musikere. De er gode oppvarmere for oss, sier alle tre.

Siden Hanson-bandets yngste går på skole samtidig som de turnerer, har de bøker og mor med seg. Mor er lærer og sørger for at Zac og Taylor får eksamen i fagene som må til.

- Kommer dere til å lage sanger resten av livet?

- Ja, det tror jeg. Vi vet jo ikke hvor vi er om ti år. Kanskje er vi sammen, kanskje er vi hver for oss og kanskje lager vi sanger for andre. Men musikk kommer det til å være, sier Isaac bestemt.