Naiv bekymringsmelding til de som skal herske i framtida

Håper dere er anstendige nok til å utplassere nye snublesteiner

FRAMTIDSVISJON: Dette bildet har ingenting med saken å gjøre ettersom det er tatt i år 2035 når de nye herskerne lurer på hvem de skal sette skylda på for alt som er feil i deres hvite verden. Fotomontasje: Tom Stalsberg.
FRAMTIDSVISJON: Dette bildet har ingenting med saken å gjøre ettersom det er tatt i år 2035 når de nye herskerne lurer på hvem de skal sette skylda på for alt som er feil i deres hvite verden. Fotomontasje: Tom Stalsberg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tenk deg en verden uten venstrevridd fake news media liberalister. Tenk deg en verden uten skrot, fartsgrenser og regulering av fiske? Tenke deg en verden uten transer, homser og skruller. Tenk deg en verden uten blues, rock, rap og hip hop? Tenk deg en verden uten fordervet teater, opera og litteratur? Tenk deg en verden uten skatter, forbud og formynderi? Tenk deg en verden uten raseblanding, kulinariske matretter fra andre himmelstrøk og utenlandske biler? Tenk deg en verden uten ironi, satire, dumskap og latter?

Tenk deg en verden uten kulturmarxister, bohemer og anarki? Tenk deg er verden uten pøbler, secondhand møbler og snylterier? Tenk deg en verden uten fritenkere, klimaforskere og miljøvernere? Tenk deg en verden uten kronisk syke (utgifter), demens og reisende? Tenk deg en verden uten empati, omsorg for andre enn de nærmeste. Tenk deg en verden uten muslimer, jøder og mennesker med en annen hudfarge enn hvit – vel, litt Syden-brune fra flotte dager på ei strand der ingen jobbet fordi de var ikke kristne og hvite, det er greit nok.

Tenk deg, det du/De. Da hadde det blitt fri fart i sakene, men før vi blir utryddet sendes det en naiv bekymringsmelding til framtidas herskere som nok har sluppet en bestemt fange fri:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer