FRAMTIDSVISJON: Dette bildet har ingenting med saken å gjøre ettersom det er tatt i år 2035 når de nye herskerne lurer på hvem de skal sette skylda på for alt som er feil i deres hvite verden. Fotomontasje: Tom Stalsberg.
FRAMTIDSVISJON: Dette bildet har ingenting med saken å gjøre ettersom det er tatt i år 2035 når de nye herskerne lurer på hvem de skal sette skylda på for alt som er feil i deres hvite verden. Fotomontasje: Tom Stalsberg.Vis mer

Naiv bekymringsmelding til de som skal herske i framtida

Håper dere er anstendige nok til å utplassere nye snublesteiner

Meninger

Tenk deg en verden uten venstrevridd fake news media liberalister. Tenk deg en verden uten skrot, fartsgrenser og regulering av fiske? Tenke deg en verden uten transer, homser og skruller. Tenk deg en verden uten blues, rock, rap og hip hop? Tenk deg en verden uten fordervet teater, opera og litteratur? Tenk deg en verden uten skatter, forbud og formynderi? Tenk deg en verden uten raseblanding, kulinariske matretter fra andre himmelstrøk og utenlandske biler? Tenk deg en verden uten ironi, satire, dumskap og latter?

Tenk deg en verden uten kulturmarxister, bohemer og anarki? Tenk deg er verden uten pøbler, secondhand møbler og snylterier? Tenk deg en verden uten fritenkere, klimaforskere og miljøvernere? Tenk deg en verden uten kronisk syke (utgifter), demens og reisende? Tenk deg en verden uten empati, omsorg for andre enn de nærmeste. Tenk deg en verden uten muslimer, jøder og mennesker med en annen hudfarge enn hvit – vel, litt Syden-brune fra flotte dager på ei strand der ingen jobbet fordi de var ikke kristne og hvite, det er greit nok.

Tenk deg, det du/De. Da hadde det blitt fri fart i sakene, men før vi blir utryddet sendes det en naiv bekymringsmelding til framtidas herskere som nok har sluppet en bestemt fange fri:

Hvem skal dere nynasjonalister, norske verdiskaper og jeg-er-ikke-rasist jakte på da? Hvem skal forfølges? Hvem skal stigmatiseres? Hvem skal det sendes hatmeldinger til? Hvem ønsker dere å sperre inne? (Hun som ikke går i bunad til jobben?) Hvem skal dere henvende dere til med budskapet om å hjelpe dem der de er? Hvem skal kjøre bussene deres? Hvem skal høre om svenske tilstander? Who, MF?

Hvem skal selge dere matvarer? Hvem skal kjøre drosjene eller Uber? Hvem skal pushe kokain til barna deres? Hvem skal dere stille til ansvar for alt som er feil i verden? Har dere tenkt over dette? Lykke til, men jeg håper dere har anstendighet nok til å utplassere nye snublesteiner der vi ble hentet for å bli fraktet vekk. Husk at jeg kommer fra nærområdet, Trandumskogen.