- Håper folk danser så IKEA-sofaene knekker sammen

Freddy Kalas vil lage fest i kveld.

BLIR KASTET BH-ER PÅ: Freddy Kalas har utenom deltakelsen i årets MGP en rullende musikkarriere. Fans kaster blant annet bh-er opp på scenen. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet
BLIR KASTET BH-ER PÅ: Freddy Kalas har utenom deltakelsen i årets MGP en rullende musikkarriere. Fans kaster blant annet bh-er opp på scenen. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oslo Spektrum rigges for fullt til kveldens finale i Melodi Grand Prix. Scenen er opplyst av flere titalls spotter, og instrumentell musikk dundrer ut gjennom hele storsalen.

Bare en person sitter i salen hvor det er plass til nesten ti tusen mennesker - Freddy Kalas (26).

I kveld står han selv på scenen og blir trolig sett av over en million nordmenn der hjemme. Han har en klar oppfordring til seerne.

-Jeg håper folk danser så IKEA-sofaene knekker sammen, sier han og ler.

Ikke tradisjonell Freddy Kalas, eller Fredrik Auke, har det siste året gjort stort suksess med de feststemte låtene sine. Spillejobber på russetreff og afterski er bare en del av hverdagen til 26-åringen.

Selv om Melodi Grand Prix var en utradisjonell vei å gå, håper han at det blir god stemning i Spektrum.

- Mitt MGP-bidrag håper jeg treffer mange og at publikum liker denne stilen, sier han til Dagbladet og fortsetter:

- Jeg lager den musikken jeg liker best og det ser ut som at det er mange andre som deler min musikksmak, noe jeg setter stor pris på. Jeg håper at mitt bidrag kan være en døråpner for denne type musikk i MGP, forklarer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer