Håper foreldrene aldri ser «Fifty Shades of Grey»

- Vi havnet i situasjoner som ikke føltes naturlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag denne uka slapp Universal Pictures den første smakebiten på hva publikum kan vente seg i den kommende filmen «Fifty Shades of Grey»

Det er knyttet store forventninger til filmen, som også er basert på E. L. James' boktrilogi ved samme navn. 

I filmen, som i bøkene, får publikum møte den noe blyge reporteren Anastasia Steele som utvikler et intimt forhold til den mystiske og dominante forretningsmannen Christian Grey.

- Ikke romantisk Det er skuespillerne Dakota Johnson (24) og Jamie Dornan (32) som portretterer de to karakterene fra James' bøker. I et intervju med The Today Show, innrømmer duoen at de så på sex-scenene som en utfordrende oppgave, og at det var langt fra romantisk. 

- Det er ikke en romantisk situasjon. Store deler handler om det tekniske og koreografien. Det er mer som en oppgave, sier Johnson til Today Show, ifølge Daily Mail

Det var i september i fjor at Johnson var bekreftet til rollen som Steele. Til tross for større roller i tidligere filmer, blir dette hennes største oppgave i filmkarrieren så langt. Likevel ønsker hun ikke at foreldrene skal se filmen. 

- Hvis de laget en sexy film, så ville ikke jeg sett den, sier hun og ler. 

- Ikke naturlig Jamie Dornan, som også er svært kjent som undertøysmodell for merket Calvin Klein, ble bekreftet til rollen i oktober etter at Charlie Hunnam hadde trukket seg fra prosjektet

På likhet med sin kvinnelige medskuespiller forklarer han at flere av sex-scenene var utfordrende. Han mener det handler om tillit til hverandre. 

- Vi havnet i situasjoner som ikke føltes naturlig, og det er aldri lett. Man må kunne stole på hverandre, sier Dornan. 

Filmen har fått premiere 14. februar 2015

<strong>- IKKE ROMANTISK:</strong> Dakota Johnson (24) spiller Anastasia Steele i «Fifty Shades of Grey». Nå snakker hun ut om sex-scenene i filmen. Foto: NTB Scanpix
- IKKE ROMANTISK: Dakota Johnson (24) spiller Anastasia Steele i «Fifty Shades of Grey». Nå snakker hun ut om sex-scenene i filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer