«Paradise Hotel»

- Håper ikke jeg skal være «Paradise-Vida» resten av livet

Vida Lill Berge skrev realityhistorie på TV3, nå har hun fått jobb i NRK. 

«PARADISE-VIDA»: Fire år etter hun vant «Paradise Hotel» håper Vida Lill Berge, at folk kan huske henne som mer enn bare «Paradise-Vida». Men hun angerer absolutt ikke på at hun var med den gangen i 2012. Foto: Privat. 
«PARADISE-VIDA»: Fire år etter hun vant «Paradise Hotel» håper Vida Lill Berge, at folk kan huske henne som mer enn bare «Paradise-Vida». Men hun angerer absolutt ikke på at hun var med den gangen i 2012. Foto: Privat.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mange husker henne kanskje best som «hun som slapp kula» under finalen av «Paradise Hotel» 2012, og dermed stakk av med 200.000 kroner helt selv.

Vida Lill Berge (25), var i hvertfall ikke redd for å vise seg fram da hun tilfredsstilte både Stian Thorbjørnsen og Mads Larsen i senga på paradishotellet- samtidig. Og hun var heller ikke redd da hun gjorde «naken-comeback» i paradiset i 2015.

Nå, fire år etter «Paradise Hotel»-debuten bor Berge i Trondheim og har begynt som programleder i P3.

SENGEKOS: Vida Lill Gausemel Berge sørget for god stemning i senga på «Paradise Hotel», da hun tilfredsstilte både Stian Thorbjørnsen og Mads Larsen på en gang. Video: TV3 Vis mer

Ut av «Paradise bobla»

- «Paradise Hotel» gjorde jo at jeg fikk mersmak på det å jobbe i mediebransjen, og radio har alltid vært noe jeg har hatt veldig lyst til, så da var jo det på en måte en vei inn, forteller Vida Lill Berge på telefon fra Trondheim.

Etter å ha jobbet med «Paradise Hotel» både som web-programleder og på talkshowet, «Studio Paradise», i over tre år, var Berge klar for å komme seg ut av «Paradise-bobla».

WEB TV: Etter hun vant «Paradise Hotel» i 2012 jobbet Vida med web-TV til det samme programmet. Her med kollega Rasmus. Foto: TV 3 
WEB TV: Etter hun vant «Paradise Hotel» i 2012 jobbet Vida med web-TV til det samme programmet. Her med kollega Rasmus. Foto: TV 3  Vis mer

- Det gikk jo ganske fort alt sammen. Fra å studere barnevernspedagogikk ble jeg en slags «realitykjendis» over natten. Det ble en helomvending for å si det mildt. Og en lettere identitetskrise, sier Berge og ler.

- Så hadde jeg en liten sånn tørkeperiode hvor jeg bare tenkte hva i all verden jeg skulle finne på nå, også etter utallige nei, fikk jeg tilbud om jobb i P3. Da var jeg så sykt gira, forteller Berge som sier hun søkte på radio og TV-jobber i over fem år.

- Kanskje all masinga ga resultater, sier hun.

- Er vel håp for meg også

Berge forteller at hun er glad for tida i «Paradise» og at hun absolutt ikke angrer, selvom mye skjedde for en da 21 år gammel jente.

- Jeg har vært heldig og fått lite hat og slemme kommentarer. Men det er klart det er rart å se seg selv full på TV og gjøre rare ting, sier hun og legger til:

VANT «PARADISE HOTEL»: Vida Lill vant «Paradise Hotel» i 2012, og slapp den berømte «kula» slik at hun fikk alle pengene selv. Likevel valgte hun å dele halvparten med sin gode venn Stian. Foto: Stella Pictures. 
VANT «PARADISE HOTEL»: Vida Lill vant «Paradise Hotel» i 2012, og slapp den berømte «kula» slik at hun fikk alle pengene selv. Likevel valgte hun å dele halvparten med sin gode venn Stian. Foto: Stella Pictures.  Vis mer

- Sånn «erre barre». Man er 21-år og koser seg. Det angrer jeg ikke på.

Nå går hverdagen med til programlederjobbing i «P3fredag», musikkprogram på NRK P3, og Berger sier hun utnytter sjansen så godt hun kan. Det er dette hun vil drive med videre også.

- Altså, jeg håper jo at jeg ikke skal være «Paradise-Vida» resten av livet. Men bare se på Live Nelvik, hun var jo med i «Farmen» før hun fikk en karriere i NRK.

- Så da er det vel håp for meg også, sier Berger og ler

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer