Håper på 25 millioner

Toppen Bech selger praktvilla for å flytte på landet. Hun kan tjene over 17 millioner.

NRK-kjendisen har lenge hatt lyst til å flytte til mer landlige strøk. Hun og ektemann Håkon Langballe var dermed ikke vanskelig å be da de de fant en ekslusiv herregård like ved Værner kloster i Rygge i Østfold. Praktbygget til 7,4 millioner kroner har en tomt på 14 mål, og hovedhuset utgjør romslige 420 kvadratmeter. Villaen i Bygdøy Allé anslås til å kunne bli solgt for opptil 25 millioner kroner. Toppen Bech legger ikke skjul å at det kan bli en meget god eiendomshandel.

Unik eiendom

- Business er business, og jeg håper naturligvis at vi kan få et godt resultat. Men foreløpig vet vi fortsatt svært lite om hva som kan komme ut av det. Prospektet er ennå ikke helt klart, og vi har ikke hastverk med å selge, sier Toppen Bech til Dagbladet. Det er kjendismegler Finn Caspersen i M2 Eiendomsmegling som skal håndtere salget av Bygdøy-villaen.

- Vi har et mål på 25 millioner kroner. Dette er en unik eiendom med nydelig utsikt. Sammenliknet med boliger i området som nylig har gått for 17 og 20 millioner, så er det realistisk å håpe på en slik pris, mener han. Både den kinesiske og argentinske ambassaden har residensboliger like ved, og megleren vil i første omgang henvende seg til ambassader på jakt etter bolig.

- Vi vet om flere ambassader som er på utkikk etter residens, og vil gå i dialog med disse, sier Caspersen.

Barndomsparadis

NRK-veteranen Bech, som for øyeblikket er i full gang med en ny runde av «Herskapelig», understreker at ekteparet ikke bare er ute etter å tjene gode penger på handelen.

- Jeg har alltid hatt lyst til å flytte på landet, og føler at hvis det ikke skjer nå så skjer det aldri. Rygge var barndommens paradis for både meg og Håkon. Vi er svært glade i området, så dette er en drøm som går i oppfyllelse, sier NRK-kjendisen. Det var Se og Hør som slo opp salgsplanene, og Bech er overrasket over at dette kom ut på et så tidlig stadium.

- Jeg fikk helt spader da jeg så oppslaget, for vi er bare helt i startfasen av salgsrosessen. Vi har selv puslet med egenproduserte prospekter og hatt mye moro med det. Nå får vi bruke tiden godt og forhåpentligvis finne en person som er villig til å kjøpet i løpet av våren, sier hun. Ekteparet flytter ikke til Rygge før salget av villaen på Bygdøy allé er i boks.

SELGER:Den 80 år gamle murvillaen i Bygdøy Allé kan kan gi Toppen Bech og ektemannen Håkon Langballe en svært god fortjeneste.
KJØPT: Ekteparet slo til da denne boligen i Rygge i Østfold ble lagt ut for salg og punget ut med 7,4 millioner i november i fjor.