Håper på brudd

LOS ANGELES (Dagbladet): Britney Spears (20) plateselskap ønsker slutt på hennes kjærlighetsforhold til 'N Sync-stjernen Justin Timberlake. Årsak: Han forstyrrer karrieren og skaper problemer for popstjernens image.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er den svenske avisa Aftonbladet som kan avsløre at markedsavdelingen til plateselskapet Jive Records helst ser at forholdet tar slutt. Selskapet ønsker å stramme grepet rundt artisten og styre hennes liv enda kraftigere.

I den hemmelige markedsplanen, som avisa skal ha fått tilgang til, uttrykker plateselskapet bekymring for hvordan de skal bygge imaget til den populære sørstatsjenta. Deres verste scenario er at kjæresteparet faktisk gifter seg.

- På kort sikt ville det ha skapt mediehysteri, men de langsiktige effektene er ikke positive.

- Skader karrieren

Det interne dokumentet gir et unikt innblikk i hvordan et plateselskap kynisk vurderer en av sine toppartister. Gang på gang kommer PR-avdelingen tilbake til at det som kan holde henne fra toppen på hitlistene, er hennes mangeårige forhold til Justin Timberlake.

- Våre studier viser at forholdet går utover hennes karriere. Hadde hun vært singel kunne vi ha spredd rykter om at hun hadde et forhold på gang med Sean «P Diddy» Combs, for å skape maksimal publisitet ved nøkkeltidspunkter. Slikt har vist seg effektivt for Tom Cruise etter hans forhold med en motspiller, heter det i markedsplanen, ifølge Aftonbladet. Planen stammer trolig fra hovedkontoret i USA.

Hovedpersonene ser imidlertid ut til å neglisjere plateselskapets markedsavdeling, og viser til stadighet hvor lykkelige de er sammen. Paret viste det igjen for hele verden under American Music Awards-utdelingen i Los Angeles torsdag.

- Jeg elsker ham. Hele ham. Han er for meg den perfekte mann, sa Britney Spears om kjæresten til Dagbladet i høst i Miami.

Forbereder brudd

Plateselskapet ser imidlertid også positive markedsmessige sider ved forholdet som ikke er til hinder for å bygge videre på hennes sexy image - slik at hun fortsatt vil være blant de mest omtalte i popbransjen.

- I 2002 skal vi konsentrere oss om bryllupsryktene, hyre cateringselskap og partytelt i Kentwood og lekke om arrangementene til media. Det kommer til å skape hysteri, og fylle ukebladsidene i månedsvis, heter det.

Hvis forholdet tvert imot går i oppløsning, slik selskapet håper, tror markedsavdelingen at det vil bli en såpeopera som vil vare ut 2002 og muligens inn i 2003.

- Vi må forberede en plan som svartmaler Justin, og som framstiller Britney som en knust og forlatt kvinne, heter det. Også det kan sørge for klingende mynt i plateselskapets kasse.

- Et helt nytt album kan spinne rundt et slikt scenario, med en mulig suksess, hevdes det.

I planen går det også fram at Britney legger ut på Europa-turné i sommer. Med stor sannsynlighet kommer hun da også til Norge.

BRUD ELLER BRUDD: Britney Spears' plateselskap mener det ville være best om det ble slutt mellom henne og 'N Sync-stjernen Justin Timberlake. Det går fram av en markedsplan den svenske avisa Aftonbladet skal ha fått tilgang til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer