Håper på fortsatt drift

Eierne av Internett-spillet Global Money Games kaster inn håndkleet, men håper i det lengste at det skal være mulig å finne en kjøper som kan sikre videre drift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Saksøker TV2

Samtidig kommer mannen som hadde ideen til spillet, Magne Ege Dahl, med kraftig kritikk mot Dan Børge Akerø og andre investorer som tjente millioner før det var begynt. Global Money Games (GMG) lever på nåde ut juni, kanskje noe lenger. Da er kassa tom, og 40 millioner kroner kan anses som tapt. Forsøket på å få aksjonærene til å sprøyte inn nye fem millioner i form av lån strandet i går, og dermed går det mot nedleggelse av selskapet bak den gigantiske børsballongen.

Til salgs

Advokat Arne Os skal lede et avviklingsstyre etter at Pål Atle Skjervengen i går valgte å gå av som styreformann. Skjervengen, som fortsetter som styremedlem, har ingen formening om hvem som kunne tenke seg å satse penger på prosjektet.

Han mener behovet for kapital var undervurdert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer