- Håper vi ikke blir steinet av Patton-fans

Farmers Market varmer opp for Faith No More i Berlin.

FRA BALKAN TIL BERLIN: Farmers Market tar i bruk alle rocke-erfaringene de har opparbeidet seg ved å spille på black metal-klubber i California, når de i morgen varmer opp for Faith No More i Berlin. Her spiller de sammen med Stavanger Symfoniorkester under mai:jazz i Stavanger i år. Foto: Terje Mosnes
FRA BALKAN TIL BERLIN: Farmers Market tar i bruk alle rocke-erfaringene de har opparbeidet seg ved å spille på black metal-klubber i California, når de i morgen varmer opp for Faith No More i Berlin. Her spiller de sammen med Stavanger Symfoniorkester under mai:jazz i Stavanger i år. Foto: Terje Mosnes Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Mike Patton har vært etter oss i 2-3 år med forespørsler om vi kunne varme opp for ham. Men at det skulle bli på Faith No Mores reunion-turné, ser vi på som en enorm ære, sier Stian Carstensen i Farmers Market til Dagbladet.

10. juni spilte Mike Patton og hans Faith No More for første gang sammen igjen, etter først å ha lagt instrumentene på hylla for elleve år siden. Denne konserten på Brixton Academy i London var den første av en rekke konserter på en reunion-turné som også inkluderer Hovefestivalen på Tromøya.

I morgen gjester de imidlertid Kindl-Bühne Wuhleide i Berlin, og da med norske Farmers Market håndplukket som support.

Fra balkan til black metal

At konsertarenaen, hvis konserten er utsolgt, rommer omlag 17.000 Faith No More-fans som nok forventer noe helt annet enn Farmers Market sin bulgarsk-inspirerte speedboogie, tar bandet med nøktern optimisme.

- Vi håper bare at vi ikke blir steinet av illsinte Patton-fans. Men er det noe Pattons fanskare bør ha lært seg til nå, er det at den mannen alltid finner på noe utenfor normalen. Vi har uansett rocket opp imaget litt den siste tiden ved spille på en del black metal-klubber i California på USA-turneen vår, sier multi-instrumentalisten, som til vanlig trakterer alt fra gitar og trekkspill til balkansk sekkepipe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer