- Har aldri betalt for en kvinne

PARIS (Dagbladet): En sint Robert De Niro tok i går til motmæle gjennom sin advokat etter å ha blitt avhørt i ni timer av fransk politi om sin eventuelle tilknytning til en internasjonal prostitusjonsring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Robert De Niro har aldri betalt for noen kvinne. Klart han møter mange vakre kvinner, men det betyr ikke at han har noe med en prostitusjonsring å gjøre, sa filmstjernens advokat, tidligere justisminister Georges Kiejman i går.

De Niro ble sluppet fri tirsdag kveld uten å bli siktet. Kiejman saksøker forhørsdommer Frederic N'Guyen for brudd på taushetsplikten og for ulovlig begrensning av De Niros bevegelsesfrihet. Stjernen ble pågrepet på et hotell tirsdag morgen av flere politimenn, trass i at han ifølge Kiejman var helt villig til å bli avhørt. Hans navn sto i en adressebok til en eller flere av jentene i ringen.

- Det er mulig. Mange kvinner har hans telefonnummer. De kan ha møtt ham på et hotell og notert det nummeret, sa Kiejman.

For advokaten er De Niros navn som en juvel for dommeren. Det er kjent at N'Guyen nyter det Kiejman kaller et mediesirkus.

De Niro er ikke nervøs, men litt sint, og vil helst glemme, men kommer ikke til å tilgi. Han er fortsatt glad i Frankrike og fortsetter innspillingen av filmen «Ronin» i flere uker til.

AVKREFETER:Robert De Niros franske advokat Georges Kiejman benekter at De Niro har drevet hallikvirksomhet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer