- Har aldri savnet Robbie

Boybandet Take That er tilbake som kvintett. Det er ingen selvfølge.

GOD STEMNING: - Dette er fjerde gang du er her, endelig får jeg møte vennene dine, sa Fredrik Skavlan da Williams satte seg i stolen. Foto: Stefan Söderström/Expressen.
GOD STEMNING: - Dette er fjerde gang du er her, endelig får jeg møte vennene dine, sa Fredrik Skavlan da Williams satte seg i stolen. Foto: Stefan Söderström/Expressen.Vis mer

STOCKHOLM (Dagbladet): I morgen kveld er Robbie Williams (36) igjen gjest i «Skavlan».

- Dette er fjerde gang du er her, endelig får jeg møte vennene dine, sa Fredrik Skavlan da Williams satte seg i stolen.

Urokråka fra Storbritannia har nemlig med seg de fire øvrige medlemmene i boybandet Take That. Bandet var en supersuksess i første halvdel av nittitallet. I 1993 fikk de sitt gjennombrudd med albumet «Everything changes». De har solgt over 25 millioner plater, og blitt kalt «det mest suksessrike bandet etter the Beatles» av BBC.

Konfliktfylt Men alt var ikke rosenrødt for hjerteknuserne. Etter en rekke konflikter mellom Williams og bandkollega Gary Barlow, valgte Williams å bryte med Take That i 1995. Året etter ble bandet oppløst.

De fire gjenværende medlemmene ble gjenforent for fem år siden. Nå er endelig stridsøksa mellom Barlow og Williams også lagt ned. På mandag kom plata «The Progress», og til våren skal de på turnè.

I «Skavlan» snakket Williamns og Barlow om den tidligere konflikten. En halvtime tidligere fikk Dagbladet et eksklusivt møte med de tre øvrige medlemmene.

SANG SAMMEN: - Det føles veldig godt og riktig å være sammen som et band igjen. Skummelt og spennende, sier Mark Anthony Owen til Dagbladet. I kveld sang han sammen med Robbie Williams under opptakene til «Skavlan». Foto: Stefan Söderström/Expressen
SANG SAMMEN: - Det føles veldig godt og riktig å være sammen som et band igjen. Skummelt og spennende, sier Mark Anthony Owen til Dagbladet. I kveld sang han sammen med Robbie Williams under opptakene til «Skavlan». Foto: Stefan Söderström/Expressen Vis mer

- Det føles veldig godt og riktig å være sammen som et band igjen. Skummelt og spennende, sier Mark Anthony Owen til Dagbladet.

- Hvorfor er det skummelt?

- Fordi det er så mange følelser knyttet til at vi fem er sammen igjen, sier han.

Husker jentene i Stockholm Guttene er blitt menn, og huden er ikke like silkeglatt som den var for nesten tjue år siden. På spørsmål om hvordan de har det i Stockholm, er det tydelig at de yngre dagene sent blir glemt.

- Det bringer tilbake mange minner, sier Owen.

- Du spør oss hva vi husker herfra? Cassandra!, svarer Jason Orange spøkefullt.

Aldri savnet Robbie Kontakten mellom Williams og de fire øvrige bandmedlemmene har vært minimal de siste årene. Nå som de er blitt eldre har de innsett at alle hadde hver sin versjon av virkeligheten.

- Alle fem trodde vi satt på sannheten, etter hvert som vi er blitt eldre forstår vi at vi sitter her med fem ulike opplevelser, sier Orange.

Williams opplevde en voldsom suksess etter han gikk solo. Ble dere sjalu på ham?

- Nei, jeg har aldri vært sjalu på ham, men det er så mange som tror jeg er det. Det gjør meg sint, svarer Orange.

- Savnet du ham, da?

- Jeg savnet ham egentlig ikke. Det jeg har savnet er latteren vi hadde, sier Orange.

«Skavlan» ble spilt inn i Stockholm torsdag kveld.

SAMMEN: Robbie Willians og resten av Take That stilte i samlet tropp under kveldens innspilling av «Skavlan».
SAMMEN: Robbie Willians og resten av Take That stilte i samlet tropp under kveldens innspilling av «Skavlan». Vis mer