Har alt man ønsker seg av U2

Doves er et kvalitetsband.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

html,body { border: 0px; }

CD: Doves byr på alt man ønsker seg av U2 som man ikke får nå til dags. Det er ingen ny erkjennelse, nøyaktig samme konklusjon ble avsagt da Doves kom med «Some Cities» i 2005, i kjølvannet av U2s lite tilfredsstillende «How To Dismantle An Atomic Bomb».

Spill «No Line On The Horizon» rygg mot rygg med «Kingdom Of Rust», og storheten til Manchester-bandet med dance/elektronikarøttene åpenbarer seg igjen.


Storslagne låttablåer, utmerket integrasjon av rock og danseelementer, råskap og sårhet, melodiøs smidighet, muskuløs rocking og Refrenger! med utropstegn etter seg.

Det er blitt en skinnende og gyllen gråværsplate denne gangen, med alt fra staut britpop og stadionanthems til svale øyeblikk av tilbaketrukken melankoli. På «Birds Flew Backwards» sneier de til og med innom et meditativt korparti snytt ut av David Crosbys klassiske solodebut.


Ja!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer