Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hår avslørte Cosby-morder

NEW YORK (Dagbladet): Bill Cosbys sønn Ennis ble brutalt myrdet i Hollywood. Først da skandalebladet The National Enquirer utlovet en belønning på 100000 dollar, kom bevisene på bordet. Mikail Markhasev (19) står nå tiltalt for drapet på Bill Cosbys eldste sønn i Los Angeles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ennis Cosby ble skutt ned og drept like ved hjemmet i Beverly Hills i fjor høst.

Etterforskningen sto lenge i stampe. Først da The National Enquier - som er kjent for fantasioppslag som «Baby født med trebein på norsk sykehus» og «Mann overlevde flere dager i magen på en hval» - engasjerte seg, fikk politiet beviser som knyttet Markhasev til drapet.

O.J. Simpson

Det er ikke første gang skandalemagasinet får fram beviser i kriminalsaker.

Under den meget omtalte saken mot eks-idrettsmannen og filmstjernen O.J. Simpson var det ingen andre enn The National Enquier som hostet opp et bilde av O.J. iført et par sko som var identiske med skoene som hadde etterlatt spor i blodet der Nicole Brown Simpson og hennes elsker Ronald Godman ble funnet myrdet.

Livstid

Markhasev risikerer fengsel på livstid dersom han blir funnet skyldig.

Advokatene til 19-åringen hevder at han er uskyldig, og at det var vitnet som påviste drapsvåpenet, som er den skyldige.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!