Har blitt mer frampå

Kjærlighetsbonde Ola Sylte er blitt mer aggressiv overfor damene. Men han vil ikke røpe om han er forelsket.

- Jeg har blitt litt mer frampå overfor jenter jeg er interessert i, for eksempel synes jeg det er blitt lettere å uttrykke følelser. Du kan vel si jeg har en litt mer aggressiv taktikk nå enn før, sier kjærlighetsbonde Ola Sylte.

Han er en av fire bønder som jakter på en kjæreste i årets «Jakten på kjærligheten» på TV 2. I kveldens episode må Sylte sende ei av jentene hjem. Valgene blir bare tøffere og tøffere,og Sylte nøler når Dagbladet spør om han er forelsket.

- Jeg bruker veldig lang tid på å forelske meg. Selv om jeg har kjent jentene mine en stund nå, trenger jeg lengre tid for å finne ut hva jeg føler, sier han.

Flust av friere

Også bonde Silje Stensland (28) er blitt flinkere til å snakke om følelser

- Under tenker og føler vi 24 timer i døgnet. Det skal bli herlig å prate om alt som har skjedd. Jeg har litt flinkere til å snakke om følelser nå enn jeg var, sier hun.

Nesten daglig får Stensland tekstmeldinger og e-post fra friere rundt om i hele landet. Noen frir over telefon.

- Noen sier de er single og har lyst å treffe meg hvis jeg ikke finner kjærligheten i programmet. Men jeg svarer aldri på verken e-post eller tekstmelding, sier hun.

TIER: Ola Sylte sier han er blitt flinkere til å flørte, men han holder tett om kjæresteri. Alle foto: THOMAS RASMUS SKAUG
TIER: Ola Sylte sier han er blitt flinkere til å flørte, men han holder tett om kjæresteri. Alle foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

Røpte seg

«Jakten på kjærligheten» avsluttet innspillingen i forrige uke, men fram til siste episode har gått på TV i desember, har bøndene fått beskjed om at det skal være hemmelig hvem som forelsker seg. Det har ikke vært så lett.

I et intervju på «Senkveld» for ei uke siden fikk tv-bonde Guro Huseby (28) spørsmål om hun var forelsket.

- Ja, jeg er vel det, røpte en rødmende Husby i beste sendetid.

Etter avsløringen var det ikke alle som var like blide.

- Vi skal jo egentlig ikke si noe om følelser og sånn. Det skal være hemmelig. Etter programmet ringte TV 2 og sa at jeg måtte være mer forsiktig med hva jeg fortalte i intervjuene. Men da jeg fikk spørsmålet i «Senkveld» ble det så vanskelig å lyve, forklarer Husby til Dagbladet.

Selv om alle bøndene var godt forberedt på at det kom til å bli mye oppmerksomhet denne høsten, sier Guro Husby hun ikke helt forsto hva det innebar.

- En ting er at noen sier at det blir mye oppmerksomhet. Men jeg forsto jo ikke hva mye var!

Har blitt mer frampå
RØPTE SEG: Guro Husby røpte på «Senkveld» forrige uke at hun har funnet kjærligheten.
TIER: Silje Steinsland har funnet drømmemannen, men vil ikke avsløre hvem han er.
TIER: Ragnhild Strømmen er også taus om tv-følelsene.