- Har blitt mindre egoistisk

Artisten Tone Damli Aaberge (26) mener hun har blitt et bedre menneske etter at hun ble mor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For artisten Tone Damli blir årets jul ekstra spesiell. Det er første jula hun feirer sammen med dattera Billie, som ble født i slutten av april. 

I TV 2-programmet «Tones jul» åpner hun dørene til familiens hjem på Frogner. Der forteller hun om hvordan det å bli mor har forandret henne.

- Det å bli mamma har gjort veldig mye med meg. Jeg har blitt et veldig mye mer følsomt menneske. Jeg har blitt et mindre egoistisk menneske. Jeg har blitt et bedre menneske, tror jeg. Jeg vet at jeg har blitt et bedre menneske, sier hun.

- Takknemlig Damli har ikke tatt det å få barn som en selvfølge.

- Jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov til å bli mamma. Jeg har aldri tatt det for gitt. Og nå når det er en realitet, så kjenner jeg på en lykkefølelse, sier hun.

I kveldens TV2-program vises også klipp fra en julekonsert Damli holdt for familie og venner. Damli er for tida albumaktuell med juleplata «Di første jul», som er dedisert til dattera. Det er nettopp Billie som har vært publikum når 26-åringen har øvd på materialet sitt.

- Billie er i tankene mine hele tida, uansett hva jeg driver med. Hun er en så stor del av mitt liv. Og dette blir hennes første jul, noe som blir spesielt. Derfor dediserer jeg plata til henne, sa hun til Dagbladet i forbindelse med plateslippet.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer