KAN DU DETTE?: Hvis du kan hoppe med gitaren slik som Angus Young - send oss en video av det! Da kan du vinne kule premier. Foto LILLEGÅRD/HENNING Dagbladet
KAN DU DETTE?: Hvis du kan hoppe med gitaren slik som Angus Young - send oss en video av det! Da kan du vinne kule premier. Foto LILLEGÅRD/HENNING DagbladetVis mer

Har du børstet støv av luftgitaren?

Da kan du få oppleve AC/DC på Donington Download Festival.

||| (Dagbladet): Tidligere denne måneden hadde den supre superheltfilmen «Iron Man 2» norgespremiere. Og hvem andre enn evigunge AC/DC er det som står for hele soundtracket?

I den forbindelse har vi en drøss med AC/DC- og «Iron Man 2»-relaterte premier, hvor selve rosinen i rockepølsa er en tur for to til Donington's Download Festival for å se de australske hardrocklegendene AC/DC i levende live.

Konsertbillett, fly og hotell er selvfølgelig inkludert.

Vi har også 2 billetter til den utsolgte AC/DC-konserten på Valle Hovin i Oslo den 30. mai, i tillegg til signerte postere og masse annet snacks.

Det store spørsmålet er da: Kan du hoppe rundt med (luft)gitaren som Angus Young? Eller er det et helt annet band du rocker til når du drar frem luftgitaren?

For å stikke avgårde med noen av de nevnte premiene må du finne frem mobilkameraet, eller et vanlig kamera, og filme deg selv mens du rocker vilt på luftgitaren med favorittlåta di i bakgrunnen.

Videoen din må være sendt på epost til oss innen 20. mai klokken 16.00.

Det har ikke noe å si hvordan du angriper oppgaven - kreativitet belønnes - og du må regne med at vi i Dagbladet kommer til å vise frem de verste og de beste bidragene i ukene før konkurranseslutt.

Konkurransen er et samarbeid mellom Dagbladet og Sony Music Norge. Da trekker vi vinnerne til de ulike premiene.

Du må være over 16 år for å delta i konkurransen, og hvis du er under 18 år - ja, da må vi ha tillatelse fra foreldrene dine til å legge ut videoen din på Dagbladet.no.