Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Har du ikke fått sett alle Oscar-favorittene?

Se dem som kakediagram.

Oscar-favoritt: «Gravity» med Sandra Bullock er en av filmene som kan hente mange statuetter natt til mandag. Har du ikke sett alle Oscar-favorittene, kan du få dem oppsummert i kakediagrammene nedenfor. Foto: AP Photo/Warner Bros. Pictures, File
Oscar-favoritt: «Gravity» med Sandra Bullock er en av filmene som kan hente mange statuetter natt til mandag. Har du ikke sett alle Oscar-favorittene, kan du få dem oppsummert i kakediagrammene nedenfor. Foto: AP Photo/Warner Bros. Pictures, File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filtermagasin.no): Vi antar at en del av våre lesere vil være trøtte i trynet mandag morgen. Men skal du først ofre nattesøvnen for å se søndagens Oscar-utdeling, er det kjekt å ha litt oversikt over filmene som kniver om prisene.

Du er i gode hender. For det første kan du sjekke jukselappen vår.

image: Har du ikke fått sett alle Oscar-favorittene?

Med den innabords kan du briljere med informert gjetning utover natta. Det er noen ganske klare favoritter i flere av kategoriene, men det gjenstår å se om det blir «Gravity», «12 Years a Slave», «American Hustle» eller noen andre som blir kveldens store vinner.

Og om du ikke har fått sett alle favorittene, så har Vulture vært framsynte og laget et hendig kakediagram for hver av de nominerte for beste film. Vi har samlet dem for deg her.

image: Har du ikke fått sett alle Oscar-favorittene?

Det er kanskje desto mer morsomt om du har sett filmene - men du skjønner hva det går i. De nominerte for beste film er:

- «American Hustle»
- «Captain Phillips»
- «Dallas Buyers Club»
- «Gravity»
- «Her»
- «Nebraska»
- «Philomena»
- «12 Years a Slave»
- «The Wolf of Wall Street»

image: Har du ikke fått sett alle Oscar-favorittene?

Seremonien foregår natt til mandag fra kl 02:30, norsk tid. Alle nominasjonene finner du her.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!