Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Har du møtt et romvesen?

Spielberg lager «Spacebook».

(Dagbladet.no): Filmregissør og produsent Steven Spielberg arbeider med et nytt nettsamfunn for brukere som har opplevd paranormale fenomener eller har hatt kontakt med utenomjordisk intelligens, melder TechCrunch.

Spielberg har blant annet regissert «Nærkontakt av tredje grad» (1977), «E.T.» (1982) og «War of the Worlds» (2006). Han har produsert TV-serien «Taken» om mennesker som er blitt bortført av romvesener, og jobber nå med science fiction-eposet «Interstellar» som etter planen kommer i 2009. Den legendariske regissøren skrev også manus til «Poltergeist», og har vært involvert som produsent i en rekke andre film- og TV-prosjekter med det paranormale som tema.

Speilberg skal angivelig ha sett gjenferd selv ved flere anledninger, og er kjent for å være svært interessert i paranormale fenomener og ideen om utenomjordisk liv.

Nå vil han altså etablere en «spøkelsesby» på nettet for alle som har møtt romvesener, spøkelser eller hatt andre opplevelser utenfor det normale. Nettstedet skal kanskje også by på videomateriale og annen dokumentasjon av slike møter, ifølge TechCrunch.

Det nye nettsamfunnet for alle som har møtt E.T. - la oss kalle det «Spacebook» - skal etter planen lanserers i løpet av noen måneder, og er nå under utvikling av et team i Los Angeles.

HAR DU VÆRT UTE OG SYKLET MED E.T.? Steven Spielberg lager nettsamfunn for alle som har møtt utenomjordiske vesener eller hatt paranormale opplevelser. Foto: UNIVERSAL
HAR DU VÆRT UTE OG SYKLET MED E.T.? Steven Spielberg lager nettsamfunn for alle som har møtt utenomjordiske vesener eller hatt paranormale opplevelser. Foto: UNIVERSAL Vis mer
MYE RART MELLOM HIMMEL OG JORD: Steven Speilberg er lidenskapelig opptatt av spøkelser og romvesener. Nå lager han et nettsamfunn for sine åndsfrender. Foto: SCANPIX
NOEN HJEMME? «Nærkontakt av tredje grad» er ett av mange Spielberg-prosjekter om møter med det utenomjordiske og paranormale. Foto: UNIVERSAL
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media