Har du noen gang sett verre miming?

- Vi vil heller se pene modeller late som de spiller gitar, enn stygge musikere som faktisk kan spille.

(Dagbladet): Den polske artisten Patricia Dlutkiewich, som er bedre kjent under artistnavnet Patty, var nylig gjest i morgenprogrammet «Good Morning TVN» i Polen. Der skulle hun fremføre sin nye låt «Krzyk».

Opptredenen er blitt kalt den pinligste i polsk tv-historie, og har fått massiv oppmerksomhet ved å bli delt på Facebook og på flere utenlandske medier.

Spesielt gitaristen Angelika Fajcht får gjennomgå i sosiale medier, fordi det på ingen måte ser ut som hun kan spille gitar. Dessuten holder hun gitaren feil vei og har for anledningen glemt buksa hjemme.

Pattys manager Angelina Konkol har svart på kritikken med at det hele var et planlagt stunt. De skal ha ønsket å skape oppmerksomhet ved å hente inn de to «musikerne».

- Vi forventet at opptredenen ville bli spredt og bli kontroversiell. Det var planen fra begynnelsen, sier hun og fortsetter:

- Vi vil heller se pene modeller som later som de spiller gitar, enn stygge musikere som faktisk kan spille, sa hun til det polske nettstedet Interia, ifølge nettstedet Canada.com.

Se video over.