«Game of Thrones»

Har du oppdaget de «skjulte» kjendisene i «Game of Thrones»?

Fikk du med deg Coldplay-trommisens opptreden, eller George W. Bushs hode på en stake i «Game of Thrones»?

GJENKJENT: Det islandske bandet Sigur Rós dukket opp som Kong Joffreys bryllupsband, men måtte ta beina på nakken da kongen begynte å kaste mynter på dem. Foto: HBO
GJENKJENT: Det islandske bandet Sigur Rós dukket opp som Kong Joffreys bryllupsband, men måtte ta beina på nakken da kongen begynte å kaste mynter på dem. Foto: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I mars ble det kjent at den britiske popstjerna Ed Sheeran har en rolle i syvende sesong av «Game of Thrones».

Sheeran skal, ifølge Variety, ha en gjesterolle i sesong 7, som har premiere om noen dager.

Lest denne? Alt du trenger å vite før den nye sesongen

HBO har ikke kommet med informasjon om Sheeran vil være med i én eller flere episoder.

Sheeran føyer seg uansett inn i rekka over kjente fjes som har dukket opp i det mange vil kalle verdens største tv-serie.

I blodige bryllup

Blant annet har flere musikere dukket opp i forbindelse med episke slag, blodige giftemål og skalleknusing, men de har ikke vært så enkle å legge merke til.

Blant musikerne er Coldplay-trommis Will Champion, som ifølge Elleusa.com dukker opp som bryllups-trommeslager i «the Red Wedding» i Freys hus.

Champion skal være å se rett før bryllupsseremonien, som ender i en blodig massakre hvor Robb Stark og hans soldater blir slaktet av verten, Lord Walder Frey.

Islandske Sigur Rós har fått oppleve Joffrey Baratheons vrede. Bandet dukker opp i sesong fire som Joffreys bryllupsband, men må ta beina på nakken når den unge kongen begynner å kjede seg og kaster mynter mot dem. En av gummimyntene treffer også Ágúst Ævar Gunnarsson i ansiktet slik at han blir skadet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer