Har du peiling?

Tror du at du kan noe om musikk? Eller sport? Bli med i vår quiz-konkurranze og vinn flotte premier!

Quiz er sannsynligvis kommet for å bli. Det finnes snart ikke et utested som ikke lokker med pop-quiz, sports-quiz, litteratur-quiz - eller bare quiz. Quiz er buzz - uten to z\'er.

Dagbladet-journalist Tom Stalsberg er en av mange som sitter inn med like mange tall og navn som Arne Scheie, det vil si fakta som de faktaløse kaller unødvendig og det folk med fakta kaller for livsnødvendig.

Denne kunnskapen er nå komprimert ned til bokform, men ettersom fakta gjør døren vid og porten høy måtte hele foretaket deles i to bøker: «Kagges pop-quiz» og «Kagges sports-quiz», begge utgitt på Kagge forlag.

Nødvendig moro er det uansett, og hvis du finner deg selv i å lure på hva Iggy Pops låt «Candy» har til felles med R.E.M.s låt «Shiny Happy People», eller, hvis du er mer glad i garderobelukt og skruknotter, på hvem som ble toppscorer i fotball-VM i 1998 bør du følge nøye med nå.

Vi gir deg nemlig muligheten til å vinne begge quiz-bøkene!

Nedenfor finner du lenken til to quiz\'er - en sports-quiz og en pop-quiz. Begge består av ti spørsmål. Klarer du svare riktig på alle ti spørsmålene er du med i trekningen av ett eksemplar av henholdsvis «Kagges pop-quiz» og «Kagges sports-quiz.»

Vinneren blir trukket i dag klokka 14.

<B>DJEVELEN I FOKLEDNING?</B> Hvem er nå denne karen?