Har du peiling?

Du kan sikker masse om pop eller sport. Nå har du sjansen til å bevise det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er siste fredag før påske. Neste uke skal du kanskje slappe av i byen eller svi nesa i skiløypene før du tar kvelden.

Men mange kommer også til oppsøke dunkle barer for å vise hva de er gode for. Innen sport. Eller pop. Eller alt mulig. For quiz-feberen sprer seg i hele Norge. Flere og flere organiserer seg i lag for å kjempe om ære og kanskje en liten premie.

En av dem er Dagbladets journalist Tom Stalsberg. Han mener han har så peil på sport og populærmusikk at han like godt mekket sammen to quiz-bøker om emnene. Så hvis du mener sportkunnskapene dine i hver fall er på Arne Scheies nivå, eller har indeksert alle årgangene til Beat, så blir du vel blid nå. Vi gir deg nemlig sjansen til å vise hva du er god for, og samtidig vinne en bok.

Nedenfor finner du lenken til to quiz\'er - en sports-quiz og en pop-quiz. Begge består av ti spørsmål. Klarer du svare riktig på alle ti spørsmålene er du med i trekningen av ett eksemplar av henholdsvis «Kagges pop-quiz» og «Kagges sports-quiz.»

Popquiz

Sportquiz

HVEM ER DETTE?</B> Vet du ikke det kan du få problemer i en popquiz.
PREMIER:</B> Svar rett på quiz og bli med i trekningen av en disse bøkene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer