- Har du tatt narkotika med Thorbjørn Egner!?

Asbjørn Brekke blir sjokkert over Thomas Seltzers turbulente fortid.

(Dagbladet): I kveld er det duket for nok en episode av det humoristiske talkshowet «Asbjørn Brekke Show» på TVNorge, og en av kveldens gjester er NRK-programleder og Turboneger-bassist Thomas Seltzer, som blant annet får spørsmål om sin turbulente fortid.

- Oi! Narkotika Programleder Asbjørn Brekke, som er en av komiker Espen Eckbos karakterer, er ikke alltid like flink til å høre hva hans gjester sier, noe som fører til problemer under kveldens sending.

- Du har jo en litt turbulent fortid, for du har jo blant annet vært avhengig av..., sier Brekke mens han gransker manuset for å finne ut hva han skal avslutte setningen med.

- Oi! Narkotika. Har du tatt narkotika, spør en sjokkert Brekke.

Seltzer bekrefter dette til Brekkes store overraskelse, og når førstnevnte begynner å fortelle mer om narkotikamisbruket stokker det seg helt for programlederen som ikke får med seg hva Seltzer sier.

Se den morsomme misforståelsen i klippet øverst i artikkelen.

Byr på vin og småkjeks Asbjørn Brekke er kjent for å by sine gjester på både rødvin og småkaker i programmet, og han sier ikke nei takk til et glass eller to selv heller. Om det er dette som er grunnen til programlederens problemer med å høre hva Seltzer sier vites imidlertid ikke.

I en tidligere episode havnet Brekke i et vin-relatert problem da han klarte å knuse glasset sitt og måtte få hjelp av komiker Atle Antonsen for å kunne drikke mer.

- Jeg drikker ofte bare rett av kartongen, det er veldig greit det. Du holder den bare over deg, forklarte Antonsen.

- Det tror jeg blir litt mye søl for min del, svarte en skeptisk Brekke.

Men Antonsen gav seg ikke der, og hjalp programlederen ved å bruke en krumkake som bindeledd mellom vinkartongen og Brekkes munn. Hele klippet av den grisete vin-seansen kan du se til høyre i artikkelen.