Har du tippet henne som Oscar-vinner?

Da kan du hente pengene dine.

(Dagbladet.no): De som har veddet på Helen Mirren som vinner av årets kvinnelige hovedrolle under søndagens Oscar-utdeling, har allerede vunnet.


I hvert fall dem som har brukt spillselskapet William Hill, melder
BBC.

William Hill har nå betalt ut drøyt 575 000 kroner til spillere i England, til tross for at det er langt fra klart ennå om Mirren slår Meryl Streep («The Devil Wears Prada»), Judi Dench («Notes on a Scandal»), Penelope Cruz («Volver») og Kate Winslet («Little Children»).

- Skulle det utenkelige skje at Dame Helen ikke vinner Oscar, vil det være et ran. Og da har vi også blitt ranet, sier en talsmann til BBC.

Også de andre britiske spillselskapene er enige om at Helen Mirren - nominert for sin rolle som dronning Elizabeth i «The Queen» - er tidenes favoritt i denne kategorien. Men Paddy Power vil ikke følge i William Hills fotspor:

- Det er fortsatt folk som tipper på de andre utfordrerne, og det pleier å komme minst én stor overraskelse under utdelingen, sier en talsmann for selskapet.

«The Queen» fikk terningkast fem i Dagbladet:

- Helen Mirren skal ha mye av æren for at filmen ikke tipper over mot det parodiske. Hennes Elizabeth er akkurat innenfor kanten av det som må ha vært en fristende oppvisning i stive overlepper, nådige kast med nakken og demonstrativ avstand til alt folkelig, skrev Inger Bentzrud.

TIDENES FAVORITT: Et britisk spillselskap er skråsikker på at Helen Mirren blir Oscar-vinner. Det kan koste dem hundretusener. Foto: FILMWEB
TIDENES FAVORITT: Et britisk spillselskap er skråsikker på at Helen Mirren blir Oscar-vinner. Det kan koste dem hundretusener. Foto: FILMWEB Vis mer