Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Har du trøbbel med PlayStation 3 i kveld?

Da er du ikke alene - men vi har svaret på problemet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Tidligere i dag skrev vi om den nye oppdateringen til PlayStation 3 som skal starte 3D-eventyret for filmer på maskinen, men nå hagler det på forumene med rapporter om problemer.

Brukerne forteller at det ikke er mulig å komme inn på PlayStation Network etter at oppdateringen er installert. Har du prøvd å logge inn, blir du nå bare møtt med en beskjed om at brukernavn og passord ikke kan gjenkjennes.

Men for den observante PlayStation 3-brukeren kom ikke dette som en stor overraskelse. På den offisielle PlayStation-bloggen ble det nemlig i forkant varslet at tjenesten ville være stengt etter kl 17.00 for vedlikehold.

Vedlikeholdsarbeidet skal etter planen være avsluttet kl. 03:00 natt til onsdag. Så da er det bare å smøre tålmodigheten og senke pulsen - det er nemlig ingenting galt med maskinen din. 

Nettsiden opplyser videre at det fremdeles er mulig å spille uten å være pålogget, og at eventuelle Trophies du måtte gjøre deg fortjent til vil bli oppdatert til profilen din så snart vedlikeholdsarbeidet er ferdigstilt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!