Har fått munnkurv av Hollywood-forloveden

- Jeg får kjeft, sier Muse-sjefen til Dagbladet.

BELLAMYS MUSE: Matthew Bellamy i Muse og Kate Hudson har vært sammen siden våren 2010. Selv om paret ble forlova for nesten et og et halv år siden, nekter de å røpe om de har gifta seg eller ikke. 
Foto: Stella Pictures
BELLAMYS MUSE: Matthew Bellamy i Muse og Kate Hudson har vært sammen siden våren 2010. Selv om paret ble forlova for nesten et og et halv år siden, nekter de å røpe om de har gifta seg eller ikke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): Det er ikke bare i den prisbelønte filmen «Almost Famous» Kate Hudson (33) har en forkjærlighet for mørke rockestjerner. Også privat har hun holdt seg til musikere, og i april i fjor forlova hun seg med kjæresten og Muse-frontfigur Matthew Bellamy (34).

Tidligere i år fødte Hudson stjerneparets første barn, Bingham, og det har vært lenge spekulert i både amerikansk og britisk presse at de har fintet ut verdenspressen og giftet seg i all hemmelighet.

Når Dagbladet møter Bellamy på et dansk slott utenfor København, røper han at han ikke har så mye han skulle sagt når det kommer til alt hemmelighetskremmeriet.

- Jeg kan ikke fortelle deg noe om disse bryllupstingene, for da får jeg kjeft når jeg kommer hjem, sier Muse-frontfiguren.

Paparazzotrøbbel For - når Bellamy er ute og reiser med bandet, sitter Hudson og Bingham og venter på ham hjemme i London. Siden begge foreldrene er kjendiser, har lille Bingham også fått smake på oppmerksomheten.

I fjor gikk det så langt at paret tilkalte politiet da flere paparazzofotografer brøt seg inn i huset deres for å få bilder av den nyfødte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer