Stjernekamp 2018

Har fått snakkeforbud før «Stjernekamp»-semifinalen

I kveld skal Ella Marie skal synge duett med sitt store idol Silya. Men stemmen sviktet etter forrige lørdags opptreden.

SNAKKEFORBUD: Ella Marie skal synge med sitt store Idol Silya Nymoen i kveld. Men etter sist lørdag mistet hun stemmen, så hun må kommunisere på en litt annerledes måte. Video: Mathilde Lea. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Stjernekamp»-eventyr nærmer seg klimaks. I kveld er det rigget til semifinale i hangaren på Fornebu, og på den musikalske menyen står både musikal og duett med en tidligere «Stjernekamp»-deltaker.

Forventningene til kvelden er enorme. Ella Marie, Ulrikke og Ole er alle klare til å kjempe for en plass i finalen. I dag får de drahjelp:

Ella Marie skal synge duett med Silya Nymoen, som vant «Stjernekamp» i 2013. Ulrikke skal synge duett med Knut Erik Østgård, som kom på tredjeplass i 2015. Ole skal synge duett med sin niese Lisa Børud, som endte på en fjerdeplass i fjorårets «Stjernekamp».

Tidligere denne uka ble Dagbladet med artistene på sceneprøver, for å lodde stemningen før den store semifinalen.

Backstage

Det er torsdag ettermiddag, og Ole Børud har akkurat gjort ferdig sin sceneprøve. I de smale korridorene som leder fra scenen og til backstage-rommet er det stille.

Bak tjukke, svarte scenetepper og høye scenerigg ligger artistenes lille frisone.

Her tilbringer de utallige timer i løpet av ei uke. Her varmer de opp stemmen, slapper av mellom ulike scene- og lydprøver, og det er her de venter på sin tur under direktesendingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer