Har fått «Trollmannen fra Oz»-hovedrolle

«Skal vi danse»-Agnete.

NY JOBB:  Agnete Johnsen er denne høsten med i «Skal vi danse» hvor hun danser med Egor Filipenko. Over nyttår har hun hovedrollen i «Trollmannen fra Oz» på Hålogaland teater.   Foto: Stella Pictures
NY JOBB: Agnete Johnsen er denne høsten med i «Skal vi danse» hvor hun danser med Egor Filipenko. Over nyttår har hun hovedrollen i «Trollmannen fra Oz» på Hålogaland teater. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Denne høsten er Agnete Johnsen å se i «Skal vi danse» på TV 2, og forrige lørdag danset hun seg til 21 poeng, fire bak fotballspiller Roar Strand.

Nå er det klart at hun over nytt år har fått hovedrollen i «Trollmannen fra Oz», når forestillingen settes opp på Hålogaland Teater.

Johnsen har fått hovedrollen som Dory, og prøvene starter i januar og premieren er den 26. februar.
 
- Det er jo ekstra gøy at det nettopp er «Trollmannen fra Oz» jeg skal ha min teaterdebut i. Jeg har sett filmen helt siden jeg var liten og har nært forhold til den. Det er jo en artig historie, sier Johnsen i en pressemelding.

20-åringen fra Nesseby i Finnmark ble først kjent som vokalist i bandet BlackSpeeps da kvartetten vant Melodi Grand Prix jr. i 2008 med låten «Oro jaska beana».

I fjor deltok hun i «Stjernekamp» på NRK og ble nummer to, slått av Silya Nymoen.

Hans Magnus «Snah» Ryan, bedre kjent som gitaristen «Snah» i Motorpsycho, komponerer musikken til forestillingen. Anneli Drecker, F.A.C.E., 22 og Per Kristian Fox Trollvik bidrar også musikalsk.

Jon Tombre har regien på forestillingen.

TIL FINALEN:  Agnete måtte se seg slått av Silya Nymoen i Stjernekamp-finalen. 
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TIL FINALEN: Agnete måtte se seg slått av Silya Nymoen i Stjernekamp-finalen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer