Har flere søppelsekker fulle av lovord, frierier og bilder av lettkledde unge damer

- Når man stiller opp som spaltist i et ungjenteblad, vet man hva det medfører.

STADIG I FARTA: Det har vært få frihelger for Erik Solér siden han debuterte som fotballspiller for rundt 35 år siden. Bortsett fra det ene året, da, da han var nyskilt, og fikk sin ungdomstid. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
STADIG I FARTA: Det har vært få frihelger for Erik Solér siden han debuterte som fotballspiller for rundt 35 år siden. Bortsett fra det ene året, da, da han var nyskilt, og fikk sin ungdomstid. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 36 år på fotballbanen og i rampelyset har resultert i det Erik Solér (53) selv sier er titusener av fanbrev:

Flere søppelsekker fulle av lovord, lettkledde bilder fra unge damer og til og med et par frierier trykket svart på hvitt.

Han blir fortsatt gjenkjent, og også denne torsdag formiddagen på Oslo lufthavn. Men det er ikke 39 landslagskamper, én og en halv sesong i tysk proffotball eller dansk cupmesterskap som får den unge gutten til å nærme seg fotballprofilen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer