Har født barn og ny plate

For to måneder siden fikk Nelly Furtado (24) ei jente, og neste uke kommer den nye plata. De to svangerskapene har gjort henne mer moden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): - Den nye plata er en feiring av livet mitt. Mye fint har skjedd. Jeg er blitt mer reflektert. Arbeidet med den nye plata foregikk mens jeg var gravid. Det gikk mye enklere denne gangen enn da jeg laget den første, sier Nelly.

Nelly røper at hun i gjennomsnitt brukte rundt ti minutter for å skrive hver av tekstene. Hun har skrevet alt selv, også musikken.

- Er du blitt mer melankolsk?

- Ja, definitivt. Jeg feirer det vakre i melankolien. Jeg har laget kulturhistorisk popmusikk med innslag av hip hop, rhythm&blues og latinske rytmer, men også litt rock.

Til Sør-Afrika

- Du er én av stjernene under den store aidskonserten i Sør-Afrika neste år?

- Er jeg? Hvem andre skal delta? spør Nelly Furtado, før hun husker at jo visst skal hun vel det.

- Det er fint å kunne bidra med noe viktig. Jeg gleder meg til det.

Hun avslører også at hun kunne ha tenkt seg å delta i de store demonstrasjonene i London mot president George W. Bush, men tida strekker ikke til.

- Jeg bodde et år i Los Angeles. Det var ikke noe for meg. Folk står ikke fram og sier hva de mener der, i alle fall ikke på samme måte som i Toronto eller London. Jeg synes det er fint at mange mennesker skriker ut sine meninger og marsjerer i tog for å vise verden at det finnes motstand mot den amerikanske erobringen.

Til Norge

Til våren skal hun turnere i Europa.

- Sist jeg turnerte fikk jeg ikke besøkt Skandinavia. Det ønsker jeg å gjøre denne gangen, og da vil jeg også ha en tur til Norge, lover Nelly Furtado.

MER MELANKOLSK: Nelly Furtado sier hun feirer det vakre i melankolien på den nye plata «Folklore».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer