Har forhandlet i 10 dager, fortsatt svarte skjermer

Ingen enighet mellom Canal Digital og Discovery.

INGEN LØSNING: Sjef i TVNorge og SBS Discovery, Harald Strømme, forhandler fortsatt med Canal Digital for å finne en løsning. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
INGEN LØSNING: Sjef i TVNorge og SBS Discovery, Harald Strømme, forhandler fortsatt med Canal Digital for å finne en løsning. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De mye omtalte forhandlingene mellom Discovery Networks og Telenor-eide Canal Digital, har ført til fortvilelse for  mange tv-seere.

Partene har vært i forhandlinger i flere måneder, men de kom ikke i mål før fristen natt til 1. februar.

Mer enn én million norske husstander står derfor uten TV-Norge og de andre Discovery-kanalene etter at dialogen gikk i stå.

Partene har ikke nærmet seg en løsning på 10 dager.

Og heller ikke i dag kan noen love at det tas grep i saken.

- Det er ikke mye nytt å melde. Men målet er å få løst dette så fort som mulig, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i Discovery til Dagbladet.

Utover det vil han ikke kommentere saken.

Staten ikke part i saken Motparten Telenor og Canal Digital er like taus.

- Det er fortsatt dialog, men jeg har ingen kommentarer til innholdet i dialogen, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, kommunikasjonsdirektør i Canal Digital.

I forrige uke var partene i møte hos kulturdepartementet, men heller ikke staten vil ta grep for å fremskynde en avtale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer