Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Har fortsatt grep

Thomas Giertsen var fornøyd etter nypremieren på «Mandagsklubben» i går, som han overvar fra salen for første gang. - Veldig bra. Dette var «Mandagsklubben», sa Giertsen, som har gitt sine etterfølgere gode råd på veien.

- Jeg har vært litt involvert i prosjektet. De er jo venner av meg, sa Giertsen om gjengen som har overtatt «Mandagsklubben»: Solveig Kloppen, Espen Thoresen, Atle Antonsen og Johan Golden. I reklamepausen var han kjapt oppe ved bordet til en peptalk med nykommerne.

For dårlig tid

- Alt var på plass fra første stund. Vanligvis tar det litt tid før nye programmer fester seg, men dette var utrolig morsomt med én gang. Veldig bra, var Giertsens umiddelbare kommentar etter sending.

Også Espen Thoresen var fornøyd.

- Men programmet var altfor kort. Jeg kom på masse som jeg ville snakke om, men fikk ikke tid.

For lite klåing

Solveig Kloppen grudde seg fælt til premieren, og pustet lettet ut da kameraene ble slått av.

- Det gikk helt greit, tror jeg. Atle (Antonsen) klådde ikke så mye som han pleier, heldigvis. Det gikk bedre å holde styr på gutta enn jeg hadde fryktet. De er jo mye mer erfarne enn meg, sa Kloppen.

Selv om Atle Antonsen holdt hendene sine for seg selv under sending, så klarte han ikke la være å vise fram rumpa si for det norske folk. Nok en gang.

- Rumpa mi er det sikreste kortet jeg har. Vi henvender oss til grasrota, og jeg var redd for at de ikke ville kjenne meg igjen med klær på, sa Antonsen, som bare var sånn passe fornøyd med premieren.

- Jeg fikk sagt altfor lite. Men sånn blir det når panelet består av fire-fem komikere. Jeg tror at dette kommer til å bli et riktig fint program.

NYE «MANDAGSKLUBBEN»: Thomas Giertsen har vært med på å få nye «Mandagsklubben» på beina. I reklamepausen under gårsdagens premiere var han raskt på pletten med gode råd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling