Har fortsatt grep

Thomas Giertsen var fornøyd etter nypremieren på «Mandagsklubben» i går, som han overvar fra salen for første gang. - Veldig bra. Dette var «Mandagsklubben», sa Giertsen, som har gitt sine etterfølgere gode råd på veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har vært litt involvert i prosjektet. De er jo venner av meg, sa Giertsen om gjengen som har overtatt «Mandagsklubben»: Solveig Kloppen, Espen Thoresen, Atle Antonsen og Johan Golden. I reklamepausen var han kjapt oppe ved bordet til en peptalk med nykommerne.

For dårlig tid

- Alt var på plass fra første stund. Vanligvis tar det litt tid før nye programmer fester seg, men dette var utrolig morsomt med én gang. Veldig bra, var Giertsens umiddelbare kommentar etter sending.

Også Espen Thoresen var fornøyd.

- Men programmet var altfor kort. Jeg kom på masse som jeg ville snakke om, men fikk ikke tid.

For lite klåing

Solveig Kloppen grudde seg fælt til premieren, og pustet lettet ut da kameraene ble slått av.

- Det gikk helt greit, tror jeg. Atle (Antonsen) klådde ikke så mye som han pleier, heldigvis. Det gikk bedre å holde styr på gutta enn jeg hadde fryktet. De er jo mye mer erfarne enn meg, sa Kloppen.

Selv om Atle Antonsen holdt hendene sine for seg selv under sending, så klarte han ikke la være å vise fram rumpa si for det norske folk. Nok en gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer