Selda Ekiz er tilbake som programleder i «Anno» på NRK

Har gått fra å være positiv til å bli sjukt pessimistisk

Familien til programleder Selda Ekiz har gjort en mye større klassereise enn deltagerne hun guider i NRK-programmet «Anno». 

TVAKTUELL: Selda Ekiz er aktuell med en ny sesong av NRK-programmet «Anno». Her ved Akershus festning der hun tidligere har spilt inn innslag til serien.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TVAKTUELL: Selda Ekiz er aktuell med en ny sesong av NRK-programmet «Anno». Her ved Akershus festning der hun tidligere har spilt inn innslag til serien.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kjenner dere kulda fra steinveggene her? Akkurat sånn er det ved Erkebispegården i Trondheim også, sier Selda Ekiz (32) og lar et gufs gå gjennom kroppen ved murene på Akershus festning i Oslo.

2. januar er 32-åringen tilbake som programleder for NRKs realitystorsatsing «Anno». Hver sesong guider hun 14 deltagere med på en tidsreise flere hundre år tilbake, der de ved hjelp av datidas midler skal kjempe om å klatre på rangstigen i tida programmet reiser tilbake til.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer