Spiller westernskurk i «Westworld»:

- Har gått glipp av mye fint her i Norge

Birollen som drapsrobot i «Westworld» har lagt bånd på Ingrid Bolsø Berdal i årevis.

ROBOTISK: Ingrid Bolsø Berdal skyter fra seg som robotskurk i HBO-serien «Westworld» denne høsten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ROBOTISK: Ingrid Bolsø Berdal skyter fra seg som robotskurk i HBO-serien «Westworld» denne høsten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hvis du følger høstens store HBO-serie «Westworld», vet du at Ingrid Bolsø Berdal dukker opp som en robot med større drapslyst enn de fleste.

Science-fiction-serien forteller den intrikate historien om en fornøyelsespark fylt med livaktige roboter som lar besøkende fordype seg i fiktive handlingslinjer i en klassisk Ville Vesten-verden, og har hatt en lang vei til tv-skjermen.

Allerede i 2013 ble det klart at HBO ville lage en serieversjon av filmen fra 70-tallet, og året etter kom meldingen om at Bolsø Berdal hadde landet en rolle i storsatsingen.

Lang prosess

Innspillingen ble en langdryg affære, som på et tidspunkt ble satt på pause mens serieskaperne la siste hånd på manus for sesongavslutningen, som nå nærmer seg tv-skjermene.

Bolsø Berdal legger ikke skjul på at prosessen har vært lang, også for henne.

- Det har vært utfordrende, det må jeg si. Det har vært mye start og stopp, og usikkerhet om når ting skulle settes i gang igjen. Så jeg har gått glipp av mange fine ting her i Norge, noe som har vært trist, særlig når jeg i ettertid ser at det hadde latt seg gjøre likevel, sier skuespilleren og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer