Har Halle Berry seks tær?

Se lista over kjendiser med deformerte tær eller fingre.

(Dagbladet.no): Den amerikanske skuespilleren Halle Berry hadde vært og handlet mat like ved hjemmet sitt i Malibu, California da hun ble overfalt av fotografer.

Som den medievante kjendisen hun er, poserte hun på vanlig vis i blitzregnet, skriver Expressen.


En observant fotograf la imidlertid merke til at det tittet fram seks tær ut av Oscar-vinnerens sandaler. Og siden hun nå en gang er A-kjendis, blir en liten ekstra tå gjerne en stor sak.

Berry selv har ikke sagt noe om sin angivelige ekstra tå tidligere. Tvert imot har hun trukket fram føttene som kroppsdelen hun er mest fornøyd med:

- Jeg synes de er velformet etter all torturen de har måttet utstå. Jeg har hatt på meg høye hæler så ofte, og har likevel unngått å få liktorner, krokete tær eller arr. Føttene mine ser virkelig bra ut, uttalte hun i fjor.

Vel, skulle Berry være lei seg for at hemmeligheten er avslørt, kan Expressen trøste med at det er flere kjendiser som ikke har alle fingre eller tær på rett plass:

• Jerry Garcia fra Grateful Dead mistet halve langfingeren da han var fire år.

• Den russiske eks-presidenten Boris Jeltsin sprengte bort to fingre da han lekte med granater som ung.

• Skuespiller Gary Burghoff har tre deformerte fingre på venstrehånden. Han skjuler ofte hånden i lomma når det er fotografer til stede.

TI TUSEN TOMMELTOTTA: Nei, skjerpings. Halle Berry har bare en ekstra tå.
TI TUSEN TOMMELTOTTA: Nei, skjerpings. Halle Berry har bare en ekstra tå. Vis mer

• Telly Savalas - også han skuespiller - manglet en del av sin venstre hånds pekefinger.

For ordens skyld kan vi også legge til at den norske rockelegenden Andrej Nebb (DePress) mangler to fingre. Bassisten skulle forsøke å skjære over en gitar med motorsag da fingrene røyk.