Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Har hvite menn alltid rett?

Sterkt julemøte i Nedre Fagerborg Medietroll, Juledram og Kjøttemeis Laug (NFMTJDOKML) der nasjonens fremste hvite menn- og kvinner var i toppform.

VARIGE SNØMENN: Hvis du trodde at foreningslivet i deler av Oslo er nedlagt, så tror dere helt feil. Nylig var hvite menn et av mange temaer som ble diskuterte før et julenek ble tent. Foto: Håkon Eikesdal.
VARIGE SNØMENN: Hvis du trodde at foreningslivet i deler av Oslo er nedlagt, så tror dere helt feil. Nylig var hvite menn et av mange temaer som ble diskuterte før et julenek ble tent. Foto: Håkon Eikesdal. Vis mer
Meninger

Foreningslivet blomstrer fortsatt i vår kjære Fagerborg-region. Vi har ikke tall på hvor mange årsmøter, avslutninger og juletilstelninger det har vært i høst, men i går, rett før klokken 22.00, ble julebordet i Nedre Fagerborg Medietroll, Juledram og Kjøttmeis Laug (NFMTJDOKJML) avholdt på en hittil ukjent adresse i Oslo svevestøvby.

Laugets sekretær sendte oss i hui og hast et referat som viser at laugets 4 medlemmer (to døde for en måned siden, mens en stakk av med kassa og er observert i Syden) fortsatt har teft og samler bare de beste kreftene fra norsk samfunnsliv, musikk og politikk.

Sekretæren skriver: Først var det en appell ved oppdrettsminister Sandberg som fortalte om rakfisk han har møtt siden sist. Per fortalte levende og frodig, og han ble møtt med stående applaus fra tre av våre fire medlemmer. Finansguru, Spray Spetalen, tok deretter ordet. Han ga oss en innføring i radikal bokføring sett med reaksjonære briller med et glimt i øyet. Deretter forfriskninger av ymse slag før laugets forkvinne tente på et julenek. Dette er tradisjon for å hedre trekkfuglene.

Av mer kuriosa kan det nevnes at herrefolket flest også fikk en viktig påminnelse om hvor er vi, hvem var vi, hva skal vi, hva gjør vi og hvorfor har alltid hvite mannfolk rett? Dette av en representant, med et maritimt navn, fra det norske folks offerparti.

Vedkommende avsluttet varmt med å nynne laugets hymne, «Luremusevisa», sammen med en vokalist som er aktiv på sosiale medier. Etterpå var det haraball med konditor Jonas Gahr Støres tåkfyrstekakebakekurs, budsjettvitser ved sperregrensedronning, Skei-Grande, stand-up-salmer ved den fjerde vise mann, Hareide, før det hele ble langt mer alvorlig da statsministeren viste tøffe blålysbilder av justisministeren på et kurs i italiensk juss, capice, babyface!

Sekretærens konklusjon: Vi hadde også invitert mullah (mulla) Krekar og hans evige advokat (som er garantert lønn og jomfruer i himmelen), men de var forhindret ettersom mullaen skulle legge skjegget i postkassa til Siv Jensen. En fin gest nå tre uker før jul. Ha det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media